Signnieuws

Vandaag barst het beursgeweld los in Gorinchem. Ook wij zijn aanwezig. Wil je ons laatste nummer hebben of iets weten over deelname aan de Sign+ Award 2022? Kom langs op stand A126.

Wil je ons laatste nummer hebben of iets weten over deelname aan de Sign+ Award 2022? Kom bij ons langs op stand A126.

De Sign & Print Expo vindt plaats van dinsdag 22 t/m donderdag 24 maart 2022 in Evenementenhal Gorinchem. De beurs is dinsdag geopend van 13.00 tot 21.00 uur en woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

SignTalk Live!

Speciaal voor de opening van de beurs gaat hoofdredacteur Wouter Mooij, centraal op de beursvloer (in het Business Point), om 13.15 uur het gesprek aan met: Wouter van As (directeur VAN AS en voorzitter Fespa Nederland), René de Heij (directeur Probo), Jean Van Houtryve (directeur Visix Brandshiners en voorzitter Fespa Belgium) en Ron van Rijssel (directeur SI’BON Netwerk).

Kennissessies

Sign & Print Expo is een all-in event waar sign- en printspecialisten hun hart kunnen ophalen. Zij zien de nieuwste technologieën en innovaties en hebben de mogelijkheid op diverse manieren hun kennis te delen, verbreden en verrijken. Het thema van deze editie is: Museum of visual communication.

Naast inspirerende ‘meesterwerken’ (experiences) biedt de beursvloer tal van mogelijkheden om informatie in te winnen dat significant voordeel kan opleveren. Voor het uitgebreide kennisprogramma van Sign & Print Expo 2022 klik hier.

Zin om de beurs te bezoek, maar je nog niet aangemeld? Registreer je via deze link en gebruik code 9510 voor gratis toegang.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.