Signnieuws

De komende editie van Sign & Print Expo in Gorinchem is verplaatst naar maart 2022. Online verbinding houden met de sign- en printbranche heeft nu prioriteit, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen van Easyfairs.

Ruimte genoeg voor examens in de evenementenhal van Easyfairs in Gorinchem die al meer dan een jaar leeg staat.

Een beursorganisatie runnen in coronatijd is geen sinecure. Easyfairs is gelukkig een financieel gezond en internationaal opererend bedrijf, vertelt Van den Nieuwenhuizen. “In elk land wordt op de lokale situatie geanticipeerd. Zo hebben we in Nederland alle beurzen die dit voorjaar stonden gepland weer opgeschoven. Ook de komende editie van de Sign & Print Expo, die we juni 2021 zouden houden, is verplaatst naar 22, 23 en 24 maart 2022.”

Head of Content

Hoe kun je toch verbonden blijven met de industrie nu de evenementenbranche stilligt? “Door online kennis te delen”, is de overtuiging van de kersverse Head of Content. “Met het wegvallen van een fysiek samenkomen, valt ook een moment van kennisdeling en inspiratie weg. Aan ons de taak om dit digitaal op te vangen en de connectie aan te gaan. We willen een kennisplatform uitrollen waarop we gedurende het hele jaar interessante informatie bieden aan onze bezoekers, puur ter aanvulling op ons fysieke event”, aldus Van den  Nieuwenhuizen.

Sign & Print Expo zoekt de connectie, legt hij uit: “Mijn nieuwe rol: procesmatig denken over content die relevant is voor ons publiek. Wij zijn rond Empack als eerste met deze strategie begonnen. Samen met partners generieke content creëren waardoor we het hele jaar contact houden met de industrie.”

Hoe? Lees het hele interview met Van den Nieuwenhuizen in Sign+ Magazine nummer 3-2021.

Of beluister de podcast SignTalk:

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.