Signnieuws

Sign Uitzendbureau wil werkgevers en werkzoekenden in de signbranche bij elkaar brengen. Een initiatief van signmakers Wim Westerhout en Kishore Balwant-Gir.

Wim Westerhout (links) en Kishore Balwant-Gir zoeken met hun uitzendbureau naar de perfecte match.

Werkgevers in de signbranche zitten te springen om goed personeel. Daarnaast zitten kwalitatief goede mensen werkloos thuis, omdat ze niet de juiste contacten hebben, de benodigde papieren missen of onvoldoende werkervaring hebben. En uitzendkrachten die ze zelf als signmakers in de praktijk tegenkomen, zijn vaak minder technisch dan vooraf door het (allround) uitzendbureau aangekondigd. Hier willen de twee ondernemers, die beiden al jaren als zelfstandigen actief zijn in de signbranche, iets aan doen.

Heel Nederland

Sign Uitzendbureau is gevestigd in Alblasserdam, maar richt zich op heel Nederland. “We hebben inmiddels tegen de vijftig signmakers en mensen met het juiste profiel verzameld met wie we kennismakingsgesprekken voeren en kijken of we ze ergens kunnen plaatsen.”

In Sign+ Magazine nummer 5-2021 een gesprek met deze twee ondernemers, over hun ambitieuze plannen in de arbeidsbemiddeling.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1 reactie op “Sign Uitzendbureau zoekt perfecte match

  1. Franky schreef:

    Heel leerzaam artikel. Ik ben blij het te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.