Signnieuws

Bijna 3.300 bezoekers hebben van 8 tot en met 10 oktober een bezoek gebracht aan Sign2Com 2023 in Kortrijk Xpo. Dat is een stijging van 6 procent ten opzichte van 2021. Beursmanager Peter Vanbrackel kijkt dan ook met een goed gevoel terug op deze editie.

Sign2Com trok in de ochtenduren van de tweede dag ook veel studenten van Belgische signopleidingen.

Kwalitatief goede bezoekers

De beurs met 72 standhouders trok op zondag 8 oktober 1.077 bezoekers. Een dag later kwamen 1.372 belangstellenden naar Kortrijk Xpo. De slotdag trok alsnog 796 geïnteresseerden. “Als organisatie zijn we zeker tevreden met de opkomst en de stijging”, reageert beursmanager Peter Vanbrackel. “Wat we vooral hoorden, is dat de kwaliteit van de bezoekers gedurende de drie beursdagen zeer kwalitatief was. Er waren dus opnieuw heel wat beslissingsnemers, waardoor we onze reputatie als ‘koopbeurs’ opnieuw waarmaken. Zowel nieuwe exposanten als exposanten die er reeds geruime tijd bij zijn, waren zeer positief over de kwaliteit van de bezoekers.”

Weerspiegeling van de markt

Vanbrackel kijkt ook al vooruit naar de editie van Sign2Com die waarschijnlijk ergens in oktober 2025 in Kortrijk Xpo zal plaatsvinden. “Een vakbeurs is steeds een weerspiegeling van de markt dus hoe groter het aanbod, hoe beter deze weerspiegeling. Er is een aantal productgroepen dat nog iets uitgebreider aan bod mag komen op de beursvloer en daar maken we werk van voor de volgende editie”, vertelt hij. “We stijgen in het aantal exposanten, dus het aanbod was al groter dan de editie in 2021. De bedoeling is deze groei ook naar de editie in 2025 door te trekken. We evalueren eerst bij onze bezoekers en exposanten om het event nog beter af te stemmen op de noden van de markt.”

Bekijk hieronder een fotoverslag van de tweede dag.

Lees ook ons verslag over de eerste dag: Gezellige eerste dag Sign2Com.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.