Signnieuws

De signbranche wil graag verduurzamen en kan daar wel wat hulp bij gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van een helder kwalificatiesysteem om aan opdrachtgevers te kunnen laten zien hoe duurzaam de geleverde producten eigenlijk zijn. De deelnemers aan de themabijeenkomst van Fespa Nederland bij Antalis in Almere vinden wel dat een wildgroei aan ‘uitgevers’ en certificaten moet worden voorkomen.

De bezoekers van de themabijeenkomst van Fespa Nederland bij Antalis kregen onder meer een rondleiding door de bedrijfshal.

Er zijn steeds meer initiatieven in de markt om producten te verduurzamen. Toch heeft de industrie nog onbeantwoorde vragen. Fespa Nederland probeert antwoorden te krijgen. De echte verduurzaming van de signbranche laat nog wel even op zich wachten. Een besluiteloze overheid, onduidelijkheid over de effecten op langere termijn en de duurzaamheid van pvc-vrije producten, onwillige klanten en terughoudenheid bij signbedrijven zorgen ervoor dat de discussie nog wel even voortduurt, zo bleek tijdens de themabijeenkomst bij Antalis.

Lees hier het volledige artikel ‘Signbranche heeft kwalificatiesysteem nodig’, dat ook verscheen in Sign+ Magazine 5-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.