Signnieuws

Smooth Finish LLC wordt de belangrijkste distributeur van het hardwaremerk van Neschen op de Amerikaanse markt. Het gaat opereren vanuit de VS.

Het hoofdkantoor van Neschen.

Neschen Coating GmbH, de Duitse fabrikant van zelfklevende media, lamineermachines en industriële coatingoplossingen, heeft onlangs een in de VS gevestigd bedrijf geopend dat rechtstreeks de Noord-Amerikaanse markt bedient.

Ervaren partner

Met Smooth Finish LLC uit Georgia heeft Neschen Inc. een ervaren partner gevonden die ook technische ondersteuning kan bieden voor de Amerikaanse lamineerbranche. Don Bahr, ceo van Smooth Finish en het Neschen-team kijken uit naar de toekomstige samenwerking. “Toen Smooth Finish de kans kreeg om deel te nemen aan de lancering van Neschen-lamineermachines op de Amerikaanse markt, grepen we de kans om de eerste distributeur te worden”, zegt Bahr, die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de markt.

Reputatie

“Smooth Finish heeft de reputatie en ervaring om als lokaal aanspreekpunt voor onze klanten te dienen”, zegt Darren Speizer, managing director van Neschen Inc. “Met alle bekroonde digitale persen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, past het alleen maar dat we klanten hetzelfde niveau van hoogwaardige afwerkingsoplossingen bieden”, aldus Bahr.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.