Signnieuws

Sportswear Pro haakt komend jaar eindelijk aan bij Fespa Global Print Expo, European Sign Expo en Personalisatie Experience. De gezamenlijke evenementen op 19 tot en met 22 maart 2024 in RAI Amsterdam tonen die dagen een scala aan oplossingen voor speciaal drukwerk, signmaking, personalisatie en de productie van sport- en vrijetijdskleding.

Van 19 t/m 24 maart 2024 vindt Fespa Global plaats in RAI Amsterdam.

‘Mogelijkheden zijn eindeloos’

Michael Ryan, hoofd van FESPA Global Print Expo, legt uit: “In onze voortdurend evoluerende specialistische printindustrie zijn de mogelijkheden en kansen eindeloos en we zijn verheugd een scala aan leveranciers te mogen verwelkomen om hun nieuwste, innovatieve oplossingen onder de aandacht te brengen. We kijken ernaar uit om nieuwe groeimogelijkheden te presenteren aan onze wereldwijde gemeenschap in Amsterdam.”

Bezoekers van FESPA Global Print Expo, European Sign Expo, Personalisatie Experience en Sportswear Pro 2024 zullen een groot aantal technologieën, media en verbruiksartikelen zien van exposanten als AGFA, Antalis, DGI/d.gen, EFI, Elitron, Kongsberg, LIYU, Mimaki , Orafol, Sun Chemical en swissQprint. Ook textielleveranciers MHM, Monti Antonio, MS Printing/JK Group en ROQ én twee nieuwe borduurleveranciers, Tajima en Ricoma, zijn aanwezig.

Conferentieprogramma

Tijdens de evenementen van 2024 is er opnieuw een educatieve conferentie. De eerste dag staat in het teken van Personalisatie Experience. Op 20 maart geven sprekers aan hoe personalisatie kan worden gebruikt om een ​​nieuw publiek te bereiken, vertellen ze over maatwerktrends in 2024 en wordt de rol van kunstmatige intelligentie (AI) bij personalisatie besproken. Een dag later zal, in lijn met Sportswear Pro, de aandacht liggen op de kansen op het gebied van de productie en decoratie van sport- en vrijetijdskleding. Onderwerpen als nieuwste trends, recente innovaties en circulair ontwerp aan de orde komen.

Wrapduels

Ook World Wrap Masters is terug. Gedurende de eerste twee dagen strijden Europese voertuigwrappers om de titel van Wrap Master Europe 2024. Gevolgd door de seriefinale waarin regionale wrapmasters het tegen elkaar opnemen om de titel van ‘World Wrap Master 2024’. Naast de competitie kunnen bezoekers profiteren van live demonstraties door experts uit de industrie.

Lees hier een terugblik op Fespa Global Print Expo van mei dit jaar in München en een verslag van de eerste dag die positief van start ging.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.