Signnieuws

Igepa Nederland houdt op donderdag 23 en vrijdag 24 juni open dagen onder de noemer ‘Summer Sale'. Op de eerste dag is er aansluitend ook een Summer BBQ.

Op beide dagen staan van 11.00 tot 18.00 uur de deuren van de showroom open voor geïnteresseerden op het gebied van LFP-printers, finishing apparatuur, software en verbruiksmaterialen.

MasterJet
Igepa zal tijdens de open dagen, in de showroom aan de Prinsenhof 1 in Tiel, een nieuw materiaal tonen: MasterJet S555 Spiderliner. Een hoogwaardige gekalanderde polymeer pvc-folie met microkanaaltjes, waardoor de lucht bij het appliceren gemakkelijk kan ontwijken. Volgens Igepa is dit product synoniem voor tijdbesparing.

Machines
Ook nieuw is de Mimaki JV34-260 printer. Daarnaast diverse bekende machines en materialen, zoals Mimaki JV33-160 combo, Mimaki UJF-3042, Mimaki CJV30-160, Epson GS6000 solvent printer, RollsRoller applicator en afwerkapparatuur voor lamineren, snijden, lassen en ringen van diverse media.

Summer BBQ
Op donderdag 23 juni wordt aansluitend op de eerste ‘Summer Sale' dag een Summer BBQ georganiseerd. Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijving via de website of bel +31 (0) 344 57 81 31.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.