Signnieuws

De vakbeurzen TechniShow en ESEF Maakindustrie zijn verschoven naar 30 augustus tot en met 2 september 2022. De vakbeurzen voor productietechnologie én voor engineering, productontwikkeling en toelevering stonden gepland voor maart. Vanwege de lange levertijden van machines en de onzekerheid over de duur van de huidige Covid-19 maatregelen van de overheid is naar een geschikter moment gezocht.

Vakbeurs

“FPT-VIMAG organiseert al 65 jaar een succesvolle TechniShow voor de leden en de sector. In 2022 zullen we dat opnieuw doen, rekening houdend met de overheidsregels en veiligheid van onze mensen”, aldus André Gaalman, voorzitter van FPT-VIMAG.

Realisme en moed

Dat ook ESEF Maakindustrie verschuift naar eind augustus en begin september getuigt van moed, vindt Richard Schuitema van de Koninklijke Metaalunie. “Nu het besluit nemen om de ESEF Maakindustrie en TechniShow te verplaatsen, getuigt van realiteitszin en ook moed”, stelt hij. “Het geeft tegelijk meer zekerheid aan de exposanten dat zij op een later moment wel op een veilige manier aan de beurs kunnen deelnemen en hun relaties kunnen ontvangen”.

Albert Arp, CEO van de Koninklijke Jaarbeurs, is blij dat er in het najaar van 2022 een nieuwe datum is gevonden. “Beide sectoren zit echt in de lift en willen gezien de enorme kansen in de sector elkaar echt weer live zien”, zegt hij. “Met de verplaatsing hebben we zeker meer garantie dat we een show kunnen neerzetten waar alles goed te bewonderen is en het goede gesprek ook ongedwongen kan plaatsvinden.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.