Signnieuws

Tijdens TecStyle Visions 2023, de Europese vakbeurs voor textielveredeling en promotie, worden de laatste ontwikkelingen getoond. De beurs is onderdeel van EXPO 4.0 dat van 30 maart tot en met 1 april wordt gehouden in beurscentrum Stuttgart.

Bezoekers van TecStyle worden ook in 2023 bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen.

Duurzame producten

Op de 20.000 vierkante meter expositieruimte presenteren nationale en internationale bedrijven hun producten op het gebied van textielveredeling. Er worden machines en accessoires getoond voor alle textieldrukprocessen, maar ook voor borduren, schilferen en lasergraveren. Het beursportfolio wordt gecompleteerd met bekende textielbedrijven die daar staan met hun nieuwste collecties voor werkkleding en promotionele fashion. TecStyle Visions heeft duurzaamheid hoog in het vaandel, met de speciale show Fair.Eco.Bio. In hal 3 kunnen de beursbezoekers kennismaken met eerlijke handel, duurzame producten en ecologische productieprocessen.

Bekende textielbedrijven tonen hun nieuwste collecties voor werkkleding en promotionele fashion.

Oude bekenden

De meeste vaste TecStyle Visions-exposanten zijn ook nu weer van de partij. Karl Gröner toont zijn Tractus3D-printers en grootformaat digitale print met HP Latex, Epson en Roland DG drukkers. Maar ook de print & cut-systemen en snijplotters (van o.a. Summa) en sublimatieprinters van Epson zijn te bekijken. Daarnaast presenteert Gröner een CWT vlakbedlamineertafel en transferpers van SEFA.

Textiel

Simon staat op de beurs met een volautomatische textielvouwmachine: de T-Apparel van Dekken Machinery en de automatische textieldrukcarrousel van de Portugese partner KTK. Onder de exposanten bevinden zich ook een heleboel nieuwe bedrijven: Lagerkarton Systembox dat bijvoorbeeld duurzame opbergdozen voor textiel produceert. “Zeker in deze tijd is milieubewustzijn alomtegenwoordig. Duurzame opslag van textiel is binnenkort onvermijdelijk”, vertelt directeur Sebastian Welp.

Het bedrukken van textiel heeft een prominente plek op TecStyle 2023.

DTG en DTF

Pigment.Inc presenteert zijn nieuwe reeks DTG en hybride DTG/DTF Q-serie machines, die kunnen worden gebruikt voor het afwerken van zowel natuurlijke als synthetische stofsoorten. Een andere fabrikant op het gebied van direct-to-garment is Kornit Digital. Het bedrijf presenteert voor het eerst zijn nieuwe energie-on-demand smart-curing-systeem voor de productie van duurzaam en hoogwaardig textiel. Daarnaast hebben bezoekers de mogelijkheid om de digitale MAX-technologie textieldrukmachines live te zien.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.