Signnieuws

Professionals kunnen volgend week op Sign & Print Expo in Gorinchem kennis opdoen rond uiteenlopende actuele onderwerpen, zoals prijsverhogingen, inkjet(technologie), creativiteit en online print.

Experts delen op 22, 23 en 24 maart in Evenementenhal Gorinchem hun kennis en inzichten over actuele problematiek en de trends en ontwikkelingen van nu. Een wisselwerking van zenden en interactie. Het definitieve programma inclusief timetable is nu bekend.

Dinsdag 22 maart – SignTalk, inkjet vs offset én omdenkers in duurzaam ondernemerschap

Op de dinsdag worden alle vlakken op het gebied van signing, grafimedia en creativiteit aangeraakt. SignTalk Live trapt om 13.15 uur in het hart van de beursvloer af met een rondetafelgesprek met enkele prominenten uit de signbranche.

FONK Media start om 14.00 uur in het theater met een vijftal omdenkers in een wereld van techniek en duurzaam ondernemerschap.

De avond gaat vervolgens vroeg van start met de discussie over inkjet versus offset, onder leiding van Printmedianieuws. INKISH, in de persoon van Morten Reitoft (Denemarken) gaat in op de mogelijkheden van inkjet, de ultieme disruptie in digital print. Manroland, HP Indigo, Crown van Gelder, Landa en Canon schuiven vervolgens aan tafel om bezoekers mee te nemen in de wereld van inkjet vs offset.

Woensdag 23 maart – prijsverhogingen én creatief met visuele communicatie

Printmedianieuws gaat woensdag in het theater in op een actueel onderwerp: prijsverhogingen. Hoe om te gaan met kosten, opbrengsten, prijzen en calculaties? Live vanuit Amerika neemt Marco Boer van IT Strategies bezoekers mee in deze wereld. Reclameland, Veldhuis Media, GOC, KVGO en Afga trappen de discussie af in een rondetafelsessie die hierop volgt.

In de middag duiken we in het brein. Met Unravel Research wordt een kijkje genomen in de neuromarketing en psychologie van design. Rob de Winter neemt bezoekers mee in de wereld van Adobe. Wat is er veranderd in Creative Cloud 2022 en hoe kun je Adobe Aero inzetten om je eigen interactieve AR-museum te creëren? Graphic Matters neemt bezoekers tussen de sessies mee in hoe zij een museum fysiek in een stad kunnen maken in plaats van digitaal.

Donderdag 24 maart – creativiteit, online print en technologie

Op de donderdag is het podium voor de zuidelijke vrienden van VIGC. Technologie, online print en creativiteit zetten de toon in het theater. Data-driven product design, optimale workflows en processen, cybersecurity, power van post, automatisatie en integratie van elektronica in verpakkingen zijn onderwerpen die aan bod komen.

De gehele line-up is terug te vinden op de website: www.signprintexpo.nl/wat-is-er-te-doen/kennissessies/.

Om de fysieke editie van Sign & Print Expo (22, 23 en 24 maart 2022) te bezoeken, is vooraf registreren noodzakelijk. Doe dat via deze link en gebruik de code 9510 voor gratis toegang.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.