Signnieuws

Roland DG heeft zijn VersaUV LEC2 Serie UV-rolprinters/snijplotters en VersaUV LEC2 S-Serie UV vlakbedprinters uitgebreid met nieuwe oranje en rode inktopties en een grotere versie van de optionele verlengde invoertafel die speciaal voor de LEC2-640 ontworpen werd.

Met rode en oranje inkt zijn de mogelijkheden met de VersaUV LEC2 Serie verder uitgebreid.

De VersaUV LEC2 – gelanceerd in januari 2021 –  wordt uitgebreid met oranje en rode EUV5 inkten. Met deze toevoeging aan de oorspronkelijke set van CMYK, wit, glanzend en bedrukbare primer, worden de mogelijkheden verder uitgebreid.

Een inktconfiguratie kiezen die oranje en rood omvat is volgens Roland DG ideaal voor opdrachten die kleurnauwkeurige printperfectie eisen. De Greenguard Gold-gecertificeerde EUV5-inkt is geschikt voor de meest uiteenlopende printmogelijkheden, levert prints van verbluffende kwaliteit bij alle snelheden en hecht gemakkelijk op een vrijwel onbeperkt scala aan materialen en substraten.

Invoeren vouwkarton

Daarnaast breidt Roland DG de ET-30 verlengtafel, die de stabiliteit bevordert bij het invoeren van stijvere substraten zoals vouwkarton voor verpakkingsprototypes, uit met een nieuw ET-64 accessoire. Het is compatibel met de LEC2-640 printer/snijplotter en is geschikt voor vouwkartontoepassingen tot formaat B1, met gebruik van echt papier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.