Signnieuws

De inschrijving voor de leerlijn Vakmanschap Signtechniek is geopend. Deze leerlijn is ontwikkeld  voor het ontwerpen, samenbouwen, plaatsen, onderhouden, beheren en inspecteren van signinstallaties.

Techniek Nederland, Wij Techniek en samenwerkende partijen hebben deze leerlijn ontwikkeld. “Het programma heeft tot doel om in alle lagen van de werkzaamheden de kwaliteit te verhogen en te borgen. Door het aanbieden van verschillende trajecten voor diverse cursusprofielen wordt voldaan aan de roep van een nuttige en noodzakelijke leerlijn die vakbreed is ingezet”, aldus Terry Heemskerk, manager van de Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland.

Binnen het programma kan men kiezen voor verschillende cursusprofielen. Volg je het hele opleidingsprogramma voor werkverantwoordelijke Signtechniek, dan kan het bedrijf zich aanmelden voor de erkenningsregeling.

Keuzeprofielen

  • Assistent monteur Signtechniek (VOP – Voldoende onderricht persoon)

Je werkt zelfstandig onder toezicht en verricht werkzaamheden voor het vervaardigen en/of plaatsen van signinstallaties. Tijdens het online opleidingsprogramma wordt gewerkt aan je technische kennis en krijg je uitleg over de basistheorie die je direct in de praktijk kunt brengen.

Kosten online programma VOP:
Leden Vakgroep SignTechniek € 99,00 / niet-leden € 125,00

Klik hier om je aan te melden

  • Monteur Signtechniek (VP – Vakbekwaam persoon)                                                                                           

Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor werkzaamheden voor het ontwerpen, vervaardigen, plaatsen, inspecteren en onderhouden van signinstallaties. Tijdens het online opleidingsprogramma wordt gewerkt aan je technische kennis en krijg je uitleg over de theorie die je direct in de praktijk kunt brengen. Daarna volgt een tweedaagse verdiepende training.

Kosten complete training VP:
Leden Vakgroep SignTechniek € 599,00 /  niet-leden € 945,00

Klik hier om je aan te melden

  • Werkverantwoordelijke Signtechniek (WV)                                                                                    

Je werkt zelfstandig en bent eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden voor goed en volgens specificaties ontworpen, vervaardigde, geïnstalleerde en functionerende signinstallaties.
Tijdens het opleidingsprogramma wordt gewerkt aan je technische kennis en krijg je uitleg over de theorie die je direct in de praktijk kunt brengen. Na het online deel en de tweedaagse training op locatie, rond je je programma af met de laatste twee online modules en een eindtoets. Bij goed gevolg wordt je vakbekwaamheid geregistreerd in het Centraal Register Techniek en als bewijs van vakmanschap in je Vakpaspoort.

Kosten complete training WV:
Leden Vakgroep SignTechniek € 649,00 /  niet-leden € 995,00

Klik hier om je aan te melden

Locatie
Praktijk: nog nader te bepalen, afhankelijk van de inschrijvingen

Data
Praktijk: 20 en 28 september (2 daagse praktijktraining).

Verdere inhoudelijke informatie over deze leerlijn is te vinden op deze website.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Nancy Dekker, n.dekker@technieknederland.nl of via tel. 088-5432662.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.