Signnieuws

De Vakdag SignTechniek vindt dit jaar op 8 november plaats bij kunststofleverancier Plano Plastics in Veldhoven. Een inspirerend programma bij een inspirerend bedrijf. Opgave is nu mogelijk.

Directeur Michiel van Rijsingen zal vertellen over de activiteiten van Plano Plastics en een rondleiding door het bedrijf maakt ook onderdeel uit van het programma.

Plano Plastics betrok ruim drie jaar geleden een gloednieuw bedrijfspand van 13.000 vierkante meter en in oktober 2021 is het uitgebreid met nog eens 3.500 vierkante meter. Nodig om de vele takken van sport die deze kunststofleverancier beoefent, te kunnen huisvesten.

Plaatmaterialen

Plano Plastics is bekend in de sign- en displaymarkt om haar plaatmaterialen en grootschalige capaciteit om diverse bewerkingen uit te kunnen voeren. Maar tegenwoordig is het bedrijf ook actief met aluminium composiet (Alucobond) gevelpanelen en onderwaterramen (Underwater Windows). Directeur Michiel van Rijsingen (foto) zal er alles over vertellen tijdens deze bijeenkomst van de Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland, in samenwerking met Sign+ Magazine. Ook niet-leden zijn van harte welkom; zij betalen 75 euro per persoon.

Brandveiligheid en sublimeren

Naast deze inleiding van Van Rijsingen en een uitgebreide rondleiding door het bedrijf Plano Plastics, staan de volgende onderwerpen op het programma: lopende zaken vanuit de Vakgroep SignTechniek (onder andere het cursusaanbod en de erkenningsregeling SignTechniek van InstallQ); brandveiligheid bij lichtreclames; de mogelijkheden van sublimeren door Sandra Peek.

Sublimeren op en vervormen van composietmaterialen is een van de onderwerpen die aan bod komen.

Ontvangst en opgave

De vakdag begint tussen 12.30 en 13.30 uur met een ontvangst met een lunch (op basis van aanmelding). Om half twee zal de eerste spreker van wal steken. De dag eindigt om 17.00 uur met een borrel, waarna tussen 17.30 en 19.30 uur een buffet kan worden genuttigd (alleen voor personen die zich daarvoor hebben aangemeld).

Klik hier voor het volledige programma en opgave Vakdag SignTechniek

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.