Signnieuws

De tak Digital Printing van leverancier Druma Loreti is de laatste jaren sterk gegroeid. Het toenemende aantal productdemonstraties, onderzoek naar nieuwe media, inkten en toepassingen en het groeiende aantal bedrijven waarvoor Druma de service verzorgt maakten een personele uitbreiding van de afdeling Digital Support noodzakelijk. Met ingang van april zijn twee nieuwe medewerkers aangesteld: Paul van den Berg en Arjen Evertse.
Paul van den Berg is bekend met vele facetten van de grafische industrie, waaronder naast digitaal printen ook textieldecoratie, zeefdruk en offsetdruk. De laatste jaren is hij zich meer gaan bezighouden met de prepresskant van het grafische proces. Hij zal zich, naast het begeleiden van demonstraties, ook bezighouden met onderzoek naar nieuwe media en software.
Arjen Evertse is al enkele jaren werkzaam in service en onderhoud van digitale printers. Als Support Engineer Digital zal hij aanspreekpunt zijn voor hard- en softwarematige problemen. Hiernaast zal hij zich richten op het onderzoeken en evalueren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van machines en inkten.

Relevante link: www.druma.nl

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.