Signnieuws

PRINTmatters organiseert op 12 oktober 2023 voor de tiende keer de jaarlijkse vakdag voor printprofessionals en designers. ‘The Power of Print’ is het thema van deze editie.

Beursvloer tijdens de vorige editie van de vakdag georganiseerd door PRINTmatters. Deze keer is de locatie de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Dit gratis toegankelijk netwerkevenement voor de grafimedia-industrie, in het verleden bekend onder de naam Vakdag Print & Sign, vindt voor de eerste keer plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Negen topsprekers zullen diverse actuele onderwerpen belichten. Zo is Alexander Klöpping een van de sprekers en het komische duo Urgert & Van Deudekom zorgt voor een vrolijke noot. Tussendoor kunnen bezoekers op de beursvloer innovaties op grafisch gebied tegenkomen.

Digitalisering

“De grafische markt ondergaat een enorme verandering door digitalisering en de kans is groot dat het tempo nog hoger wordt”, zegt Robbert Delfos, hoofdredacteur bij PRINTmatters. “De e-commerce in China loopt ver op ons voor en komt op Europa af. Dit moet je als beslisser in beeld krijgen. Blijft papier beschikbaar en zo ja, betaalbaar? En als je moet kiezen tussen zonnepanelen of een nieuwe printer, wat doe je dan? Dat zijn onderwerpen die de urgentie van informatievergaring benadrukken.”

Sprekers

Sprekers Alexander Klöpping en BNO-studio De Ronners gaan het hebben over de invloed van Artificial Intelligence. De sessies van Berthold Gunster (Omdenken), Nicol Tadema en René de Heij nodigen uit tot creatief denken en het op een andere manier benaderen van uitdagingen. En hoe je nóg succesvoller wordt? Dat ondervinden bezoekers die de humoristische quiz over dit onderwerp van Urgert & Van Deudekom bijwonen.

Klik hier voor meer informatie en reserveren van een gratis toegangskaart en een plek voor sessies naar keuze.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.