Signnieuws

En weer zitten we in een lockdown en is het advies van de overheid: werk zoveel mogelijk thuis. Het gevolg is dat veel mensen Sign+ Magazine niet op het werk kunnen lezen. Voor al deze thuiswerkers is nummer 1 van 2021 daarom gratis online beschikbaar.

Ook in dit nieuwe jaar trappen we af met een nummer boordevol tips, praktische informatie en reportages. Lees hoe ‘De Inhaker’ de reddingsboei is voor JMC, over het lean-denken bij Vermeulen en neem kennis van de visie van René de Heij (Probo). Verbaas je over de foliekunst van Jochem Rotteveel, leer waarom metadata steeds belangrijker worden in de workflow (Zünd) en maak kennis met de nieuwe productlijn van Dimix. Kortom, teveel om op te noemen.

Op de cover van Sign+ Magazine nr. 1-2021: Leroy Jansen, medewerker bij Van der Pol | PremiumSignmakers in Barendrecht, raast in stijl over de wegen. Hij voorzag samen met Sander van der Pol zijn VW GTD van een stoere fullcolour carwrap. De finishing touch: een forged carbon-look op enkele elementen. Het verhaal staat op pagina 27.
Foto’s: Van der Pol – Laurens van der Ven

Overal te lezen voor abonnees

Dit boeiende nummer is deze week bij onze lezers in de bus gevallen en abonnees kunnen dit nummer, na inloggen, altijd en overal ook online lezen. Heeft u een abonnement, maar nog geen online account? Dan kunt u dit eenvoudig aanmaken.

Veel van onze (mee)lezers werken – net als onze redactie – in deze tijden nog steeds vanuit huis. Daarom bieden wij alle thuiswerkers de mogelijkheid om dit nummer gratis digitaal te lezen!

Download Sign+ Magazine nr. 1

Speciaal voor alle thuiswerkers: vul onderstaande gegevens in voor een gratis eenmalige download van dit nummer.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis