Signnieuws

Het is over en uit met klapperende sponsorborden langs evenemententerreinen en sportvelden. Dat is althans wat Comhan beweert over hun sponsorbordprofiel. Het ophangsysteem bestaat uit drie geanodiseerde aluminium profielen. De borddikte varieert tussen 4 en 8 mm.

Eenvoudige montage

Het sponsorbordprofiel is een duurzaam systeem voor reclameborden dat eenvoudig valt te monteren. Ander voordeel, zo meldt het bedrijf, is dat reclameborden snel zijn te verwisselen en boodschappen stapelbaar zijn. Het profiel wordt ook veel gebruikt voor het ophangen van transparante afschermingen, zoals spatschermen en balieschermen voor in winkels, supermarkten en kantoren.

Kenmerken

De profielen kunnen worden voorzien van anti-dreun rubbers voor een juiste passing en geluidsreductie. Met behulp van zuignappen kunnen reclameborden eenvoudig worden verplaatst of gewisseld. Het profiel is een koppelbaar systeem (kunststof koppelstuk) en uiteinden kunnen worden voorzien van schroefbare eindkappen. Voor gestapelde borden op muur of wand is een tussenstijl beschikbaar.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.