Signnieuws

Voor Wout Lulofs kon zijn ‘zomervakantie’ niet beter beginnen. Niet alleen kon hij na zijn stage bij Wrap my Ride daar ook meteen aan de slag als zomerkracht, hij mocht meteen mee naar Day1 World of Cars in Utrecht.

Wout Lulofs.

De 18-jarige inwoner van Bergen op Zoom vergaapte zich daar aan vele supercoole wagens met vette wraps en mocht zelf een Audi R8 coupé van folie voorzien. Hij is er nog ondersteboven van. “Dat was een supertof weekeinde, maar ook doodvermoeiend”, blikt hij tevreden terug.

Wout Lulofs (18) heeft net de eerste twee jaar van de signopleiding niveau 4 aan het Curio College in zijn woonplaats Bergen op Zoom succesvol afgesloten met een stage bij Wrap My Ride in Putte. Als kers op de taart kreeg hij tijdens de terugreis van een wrapklus in Zeeland tussen neus en lippen door van zijn leidinggevende Joffrey Westbroek de vraag of hij het zag zitten deze zomer bij te springen. Er waren nog enkele leuke wrapopdrachten te volbrengen. “Ik hoefde niet lang na te denken en zei meteen ja. Zo’n mooie kans laat ik niet schieten”, vertelt hij.

Lees hier het volledige artikel ‘Ik leerde hier pas echt wrappen‘, dat ook verscheen in Sign+ Magazine 6-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.