Signnieuws

Op 30 en 31 januari 2024 organiseert Fespa Nederland de derde editie van de World Wrap Masters Nederland, in Gorinchem. Deze spannende wedstrijd vindt plaats tijdens de Auto Prof, een vakbeurs voor de automotive industrie. Aanmelden kan nog tot 15 november.

Wouter Knol was de Nederlandse winnaar in 2023 en eindigde uiteindelijk als tweede bij de wereldwijde finale in München.

Unieke kans

Fespa Nederland organiseert deze wedstrijd om verschillende redenen. “Allereerst om het vakmanschap van carwrappers beter zichtbaar te maken. Het is een vak om trots op te zijn. Ten tweede is het een unieke kans om carwrappers jaarlijks een keer met elkaar in contact te brengen. Maar nog leuker is natuurlijk meedoen aan de wedstrijd zelf. Iedereen die van carwrappen zijn vak heeft gemaakt kan zich als kandidaat aanmelden”, laat Fespa Nederland weten.

Twee dagen

Na feedback van de vorige edities is besloten deze editie van de WWMN-competitie over twee dagen te verspreiden. Op de eerste dag (30 januari) zal voornamelijk worden gekeken worden naar de basisvaardigheden van alle deelnemers. Ze zullen meer van hun skills kunnen laten zien dan in de vorige twee edities.

Op de tweede dag (31 januari), met nog slechts drie finalisten in de race, zal de lat nog hoger liggen en zal vakjury kritisch kijken naar het werk. Naast een visuele beoordeling worden ook testen uitgevoerd op het geleverde werk om de kwaliteit te controleren. Uiteindelijk wordt een van de drie finalisten uitgeroepen tot beste carwrapper van Nederland. Naast mooie (geld-)prijzen mag de winnaar Nederland vertegenwoordigen tijdens de WWM Global-editie tijdens de global Fespa-beurs in maart 2024 in RAI Amsterdam.

Ga je de uitdaging aan en doe je mee?
Stuur dan voor 15 november een mailtje aan events@fespa.nl

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.