Signnieuws

Zünd heeft de bedieningssoftware ZCC Zünd Cut Center volledig herzien. In de versie 4 biedt de software nog meer mogelijkheden voor een flexibel geautomatiseerde opdrachtvoorbereiding en efficiënt snijden. De snijmachinebesturing via touchdisplay maakt de bediening zeer intuïtief en eenvoudig.

De nieuwe bedieningssoftware Zünd Cut Center, voor nieuwkomers en iedereen die een expert in digitaal snijwerk wil worden of dat al is.

Het nieuwe ZCC Zünd Cut Center is het antwoord op nieuwe behoeften op het gebied van flexibiliteit, schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, aldus Zünd. Het nieuwe ZCC ondersteunt bedieners met vele intuïtieve, intelligente functies die voor de gehele productieworkflow van digitaal snijden zijn geïntegreerd. Daardoor is het Zünd Cut Center het ideale softwarepakket voor de snelle en eenvoudige instap in digitaal snijwerk en biedt het voor ervaren bedieners duidelijke verbeteringen in de automatisering van opdrachtvoorbereiding en productie.

Passende configuratie

Dankzij de client-server-architectuur is Zünd Cut Center zeer flexibel schaalbaar. Deze modulariteit in de software maakt configuraties mogelijk die zijn afgestemd op specifieke productievereisten. De gebruiker koopt alleen de softwarecomponenten die hij nodig heeft, niet meer en niet minder. En hij kan altijd opties toevoegen. Zünd biedt het ZCC in twee verschillende versies aan.

ZCC Zünd Cut Center Basic

ZCC Zünd Cut Center Basic is ideaal voor iedereen, die vanwege de productieomgeving functies zoals automatische gegevensimport, een opdrachtenlijst of een gegevensuitwisseling met andere systemen niet nodig heeft. Met ZCC Zünd Cut Center Basic kan de bediener bronbestanden via de Cut Editor handmatig omzetten in .zcc-bestanden en als productiebestand in het Cut Center openen.

ZCC Zünd Cut Center Advanced

ZCC Zünd Cut Center Advanced is de passende versie voor alle gebruikers met een hoger opdrachtvolume die door geautomatiseerde processen de productiviteit willen verhogen. Zij hebben bijvoorbeeld meerdere Zünd-snijmachines in gebruik en willen voor gegevensuitwisseling ook andere productiesystemen in de workflow integreren. In de Advanced-versie zijn functies beschikbaar zoals opdrachtenlijst, informatie over de geschatte productietijd, de import via Hot Folder of e-mailnotificaties.

Voor beide versies kunnen softwareopties zoals Camera-optie, Pick & Place-optie, Visualizing-optie en Routing-optie individueel worden gekocht.

Software Maintenance

ZCC wordt als onbeperkte licentie met Software Maintenance aangeboden. Software Maintenance zorgt niet alleen voor het onderhoud en de probleemloze werking van de software, de klanten krijgen automatisch alle nieuwe opties en functies die door Zünd voor ZCC op de markt worden gebracht. Dat is inclusief kleine bugfix-versies en omvangrijke software-updates. Nieuwe opties kunnen toegevoegd worden, zonder dat daarvoor eerst de nieuwste softwareversie van het ZCC moet worden gekocht.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.