Signnieuws

Roland DG lanceert een nieuwe textielprinter. De ZT-1900 is een 1,9 m brede dye-sublimatie printer met hoge productiecapaciteit. Volgens Roland DG levert deze machine prints van superieure kwaliteit voor toepassingen zoals: mode, sportkleding, gepersonaliseerde interieurdecoratie en soft signage.

Applicaties geprint met de Roland DG ZT-1900 dye-sublimatieprinter.

De nieuwe ZT-1900 maakt kortere levertijden mogelijk met printsnelheden van 220 vierkante meter per uur in conceptmodus en 150 vierkante meter in productiemodus. Een gespiegelde CMYK-configuratie realiseert mede deze verhoogde productiviteit. Een geïntegreerde infrarooddroger zorgt voor een snelle droging en een inktreservoir met een capaciteit van 5 kg en een hoge mate van automatisering maakt 24-uurs productie mogelijk. Dankzij de besturingssoftware kunnen geripte bestanden keer op keer worden geprint, zodat dezelfde taken snel en gemakkelijk opnieuw kunnen worden uitgevoerd.

Kyocera-printkoppen

Vier tweekanaals Kyocera-printkoppen leveren fijne, gedetailleerde tekst, superieure beeldkwaliteit en levendige effen kleuren, aldus Roland DG. De eigen high-density dye-sublimatieinkten produceren een breed kleurengamma en zijn compatibel met zowel gecoat als ongecoat papier voor veelzijdige productie. Voor extra flexibiliteit kan de ZT-1900 ook uit de voeten met lichtgewicht papier (> 18gr / m2) en grote papierrollen tot 450 kg om de papierkosten te verlagen en de printtijd te verlengen zonder onderbrekingen.

De ZT-1900 sublimatieprinter van Roland DG beschikt over vier tweekanaals Kyocera-printkoppen.

Lage bedrijfskosten

Paul Willems, Directeur Business Development en Product Management EMEA: “De ZT-1900 is ideaal voor bestaande gebruikers van digitale sublimatieprinters die hun productie willen verhogen, en voor bedrijven die momenteel analoge methoden gebruiken en naar een digitaal systeem willen met een hoge productiviteit en kwaliteit. De kostenefficiëntie en lage bedrijfskosten van de ZT-1900 komen iedereen ten goede die met extreem krappe marges moet werken.”

De Roland ZT-1900 is nu beschikbaar in heel EMEA.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.