Signnieuws

De volgende editie van Expo 4.0 – de gecombineerde vakbeurs bestaande uit de beurzen TecStyle Visions, GiveADays en wetec – vindt plaats van 31 maart tot 2 april 2022 in Stuttgart.

De nieuwe beursdatum zorgt voor een gunstige afstand tot andere branche-evenementen in het voorjaar van 2022 en maakt een thematisch gebruik mogelijk van de structuur van de Oskar Lapp Hall (hal 6), Alfred Kärcher Hall (hal 8) en Paul Horn Hall (hal 10), aldus de organisator Landesmesse Stuttgart.

Print. Produce. Promote.

Volgens het leidende principe ‘Print. Produce. Promote.’ biedt de gecombineerde vakbeurs Expo 4.0 een platform voor machines en technologieën voor printprocessen, decoratietechnologieën voor textiel en reclamemedia, evenals promotie en merchandising.

De exposanten vinden de juiste bezoekers uit de handel, de detailhandel en de industrie en profiteren van het toenemende internationale karakter van de bezoekers: de volledige line-up van Expo 4.0 in 2020 trok in totaal 12.518 bezoekers uit vijftig landen naar Stuttgart en 28 procent van de bezoekers van Expo 4.0 legde meer dan 300 kilometer af.

Textieldecoratie met passie

Om de duidelijke structuur van het beursconcept van TecStyle Visions te benadrukken, werd de afkorting TV van de vorige beursnaam geschrapt. Toekomstgerichte technologieën en de nieuwste textieltrends zijn de pijlers van het succes en maakten van Stuttgart in januari 2020 de Europese industriebijeenkomst voor de textieldecoratie-industrie. De 126 exposanten uit het buitenland kwamen uit 21 landen naar Stuttgart. De top 5 van herkomstlanden zijn Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Polen en Italië.

wetec

Voor de signbranche in Zuid-Duitsland biedt wetec een compleet overzicht van reclametechnologie, digitaal printen, bewegwijzering en narrowcasting. In 2020 kwamen exposanten van wetec uit 15 landen naar Stuttgart. De uitstraling naar de hele DACH-regio en de aangrenzende Europese landen zal voor het komende evenement in 2022 verder worden uitgebreid en versterkt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis