Signnieuws

Na een live demo-ervaring op het hoofdkantoor van Zünd is het officieel: Grafisch Bedrijf Goes (GBG) heeft geïnvesteerd in de nieuwe Zünd Q-Line met BHS180. Het bedrijf uit Goes laat op LinkedIn weten megatrots te zijn op deze wereldprimeur.

De nieuwe Q-Line met BHS180 is baanbrekend in de industriële pallet-naar-pallet-productie en draait in de loop van dit jaar bij Grafisch Bedrijf Goes.

GBG laat weten a jaren vol tevredenheid samen te werken met partners en leveranciers Zünd Benelux en Agfa Inkjet Solutions om displays en verpakkingen te produceren. “De vooruitstrevende en innovatieve drive van GBG heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een groot onderling vertrouwen en mooie ontwikkelingen”, stelt het bedrijf.

Altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden brachten een aantal mensen van GBG deze week een bezoek aan Zünd in Zwitserland voor de next step. “Vol enthousiasme en verwondering hebben wij een demonstratie gekregen van de nieuwe Q-Line van Zünd Systemtechnik AG . De demonstratie was perfect voorbereid door Aleksandar Lazic. Wat een geweldige machine, hier hebben wij lang op gewacht.”

Deal gesloten

Directeur Chris van Antwerpen tekende in Zwitserland een overeenkomst met Stephan Jacobs, Arthur van Alphen, Gerard Spoelstra en Oliver Zünd. Van Antwerpen: “Een grote uitdagende investering voor de toekomst waar wij waanzinnig trots op zijn. De machine wordt dit jaar nog geïnstalleerd en is wereldwijd de eerste die is verkocht door Zünd.”

GBG-directeur Chris van Antwerpen (links) proost in Zwitserland met Stephan Jacobs van Zünd Benelux. (foto: LinkedIn-pagina GBG)

Complete systeemoplossing

“De nieuwe Q-Line met Board Handling System en Undercam zorgt voor een complete systeemoplossing bij de digitale productie van displays en bedrukte verpakkingen. Alles is optimaal op elkaar afgestemd en speciaal ontwikkeld om de prestaties van de machines en productiviteit te verhogen en ombouwtijden te minimaliseren. Samen zorgen ze voor een onbemande en onderbrekingsvrije productie, waardoor we onze capaciteit naar een nog hoger niveau kunnen tillen.”

Lees hier meer over deze nieuwe machine, die in april werd gepresenteerd aan de pers.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.