Partnernieuws

Manieren om jouw waardering aan medewerkers te laten blijken
Ben je op zoek naar manieren om jouw waardering als werkgever te uiten naar jouw personeel tijdens de pandemie? Ook tijdens de pandemie is jouw personeel hard aan de slag. En als er sprake is van ziekte onder het personeel, zal de rest een tandje extra moeten bijzetten. Tijdens de pandemie is het erg belangrijk om jouw waardering te laten blijken aan je personeel. Dit kan bijvoorbeeld door een persoonlijke thermosfles aan je personeel te geven, maar er zijn ook andere leuke opties om je personeel blij mee te maken. Lees snel verder en ontdek hoe je jouw personeel het beste jouw waardering kunt laten blijken.

Stuur een persoonlijke kaart
Het is erg leuk om je personeel een persoonlijk kaartje sturen. Maar weinig mensen krijgen nog persoonlijke post. Als je een persoonlijk kaartje stuurt naar jouw medewerkers, zal dit dan ook zeker indruk maken. Maak voor iedere werknemer een speciale boodschap en schrijf deze met de hand. Je laat zo zien dat je aan je personeel denkt in deze moeilijke tijden en dat je hen waardeert. 
 

Zorg voor een lekkere traktatie
Zorg ervoor dat je een lekkere traktatie voor je personeel regelt. Denk bijvoorbeeld aan een overheerlijke taart, regel een lunch voor het personeel of een borrel of organiseer (als dit niet anders kan) een gezellige online borrel waarbij je vooraf wat lekkers naar je personeel stuurt. Je personeel zal zich zo meer gemotiveerd voelen en het vergroot tevens het teamgevoel.

Geef je medewerkers een presentje

Een origineel cadeautje aan je medewerkers geven is zeker een goed idee. Kies hierbij voor een cadeau dat precies bij de ontvanger past. Denk bijvoorbeeld aan een passende training, een concertkaartje, een gaaf gadget of iets anders. Ga altijd voor een persoonlijk cadeau en ga eens voor wat anders dan een geldbedrag.

Stel een waarderingsprogramma op
Je kunt ook een speciaal waarderingsprogramma opstellen. Dit is ook een ideale optie voor kleinere en middelgrote bedrijven. Zorg ervoor dat je een scoringsmodel formuleert, waarbij medewerkers voor elke goede prestatie een punt kunnen verdienen. Met deze punten kan jouw personeel een beloning verdienen, zoals een avondje uit eten, een teamlunch of iets anders. Je laat zo niet alleen je personeel merken dat je hen waardeert, maar houd ook de motivatie erin.

Wij wensen je veel succes met onze tips!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.