Signnieuws

Op een stand met als thema ‘Strategische groei. Duurzaam succes’, zal Agfa zijn laatste inkjetinnovaties belichten met demonstraties op Fespa in München (23-26 mei).

Onset X3 HS met Agfa-inkten

De Onset X3 HS maakt op Fespa zijn debuut op een Europese beurs. Deze vlakbedprinter die over de hele drukbreedte met hoge snelheden werkt, maakt gebruik van nieuwe Agfa-inkten en van de workflowsoftware Asanti. De machine is inzetbaar voor een ononderbroken productie (24/7) met snelheden tot 1450 m²/u. Dankzij robotica en verschillende geautomatiseerde functies duurt het niet meer dan 30 seconden om een nieuwe opdracht op de printer in te stellen. Tijdens de beurs wordt de printer gedemonstreerd in een 3/4 geautomatiseerde opstelling met een legtafel en een uitlaadrobot om verschillende soorten papier te verwerken, waaronder golfkarton.

Jeti Tauro H3300 UHS LED: golfkarton met lak

De vernis kan zowel op het hele oppervlak als op specifieke punten worden aangebracht.

Agfa stelt ook zijn snelste hybride grootformaat inkjetprinter voor: de Jeti Tauro H3300 UHS LED. De printer is onlangs opgewaardeerd met een lakoptie, waarmee producenten van golfkartonnen displays hun prints kunnen voorzien van een hoogglans of zijdeglans laklaag. De vernis kan zowel op het hele oppervlak als op specifieke punten worden aangebracht.

Avinci CX3200: soft signage prints

De 3,2 meter brede sublimatieprinter Avinci CX3200 kan kleurrijke prints maken op polyesterweefsels voor soft signage binnen of buiten, interieurdecoratie en modeartikelen. De machine print rechtstreeks op de stof, maar kan ook transferpapier bedrukken, bijvoorbeeld voor backlit toepassingen of rekbare stoffen..

Oberon RTR3300: dunne flexibele media

Agfa stelt ook de Oberon RTR3300 voor, een robuuste rol-naar-rol UV-led grootformaat inkjetprinter die volgens Agfa minimaal inkt verbruikt en zeer gebruiksvriendelijk is. De Oberon kan zelfs de meest warmtegevoelige materialen aan en is geschikt voor het printen van wit op doorschijnende media voor raamdecoratie. De functie met dubbele rol zorgt voor efficiënt printen op twee kleinere mediarollen.

Agfa zal ook demonstraties geven van de Asanti software.

Overige

Behalve deze printers geeft Agfa op de stand demonstraties van de workflowsoftware Asanti, die de volledige printproductiestroom naadloos met elkaar verbindt. Ook zal aandacht zijn voor meer industriële printoplossingen.

Agfa, hal 2 – stand D15

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.