Signnieuws

De inschrijving voor de beurs ISE 2022, van 1 tot en met 4 februari, is geopend. Deze editie is niet meer in Amsterdam, zoals eerdere jaren, maar in Barcelona.

Nieuwe AV-ontwikkelingen te zien op ISE 2022.

Integrated Systems Europe (ISE) 2022 is een evenement voor de AV-industrie, inclusief digital signage oplossingen. De vierdaagse beurs wordt gecombineerd met een vijfdaags conferentieprogramma. ‘Rise up. Reconnect. Ignite the future’ is de slogan van de beurs, die komend jaar na vele jaren in RAI Amsterdam voor het eerst neerstrijkt in Barcelona.

Vijf technologiezones

Verspreid over vijf zalen in de Fira Barcelona Gran Via, is de beursvloer opgedeeld in vijf technologiezones om een ​​gerichte bezoekerservaring te bieden. Ruim 700 bedrijven hebben zich tot nu toe aangemeld als exposant. De vijf technologiezones zijn Audio (hal 7), Digital Signage & DooH (Hal 6), Lighting & Staging (Hal 7), Residential & Smart Building (Hal 2) en Unified Communications & Education Technology (hal 2).

Nieuw bij ISE

Een innovatie voor 2022 is de Sound Xperience van ISE. Dit speciale bioscoopcomplex ligt op slechts enkele meters afstand van de Fira Barcelona Gran Vía en biedt twaalf uniek geconfigureerde luisterruimten om audio met diepte, nauwkeurigheid en haarscherpe helderheid weer te geven. ISE heeft ook haar technologie-demonstratiegebieden sterk uitgebreid. Er zullen drie nieuwe demoruimtes zijn met betrekking tot verlichting en enscenering, audio en digital signage.

Congresprogramma

ISE 2022 staat bekend als een bestemming voor inspirerende inhoud en biedt volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling via het vijfdaagse, meertalige conferentieprogramma. Het thought-leadership-programma voor 2022 combineert een mix van betaalde en gratis sessies en omvat een breed scala aan onderwerpen. In het Forum zijn dagelijks gratis toegankelijke keynote-sessies.

ISE strijkt deze editie neer in Fira Barcelona.

“We zijn verheugd om de AV-gemeenschap samen te brengen in het nieuwe huis van ISE in Barcelona, ​​een levendige stad die bekend staat om zijn creativiteit en innovatie”, zegt Sarah Joyce, chief global officer van mede-organisator Avixa.

Aanmelden

De beurs ISE 2022 is in de Fira Barcelona Gran Vía van 1 t/m 4 februari 2022. Het ISE conferentieprogramma loopt van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari.

ISE 2022 hanteert een papierloze aanpak van bezoekersregistratie in de vorm van digitale badges via de ISE-app. De app zal ook een bron van aanvullende informatie en inhoud zijn. Online aanmelden voor de beurs kan hier. Met gebruik van de code WN7BQLNR is een bezoek voor de lezers van Sign+ Magazine/Sign.NL gratis.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.