Signnieuws

Corel heeft een nieuw productaanbod van CorelDRAW 2021 op de markt gebracht, inclusief de professionele grafische ontwerpsoftware CorelDRAW Graphics Suite 2021 voor Windows en Mac.

Het programma is ontwikkeld om het ontwerp- en revisieproces te stroomlijnen en levert volgens Corel nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en productiviteit.

“Met de geavanceerde illustratie- en fotobewerkingsmogelijkheden kunnen ontwerpers sneller dan ooit hun creatieve visie in werkelijkheid omzetten. Nu onze definitie van wat een werkplek eigenlijk is steeds verder wordt verfijnd, is de CorelDRAW.app voor touch geoptimaliseerd en beschikbaar gemaakt als nieuwe iPad-app. Hierdoor beschikken grafische professionals over nieuwe opties om vanaf elke locatie en vrijwel elk apparaat creatief aan de slag te gaan”, aldus John Falsetto, senior director of products, graphics en productivity van Corel.

Real-time

“De manier waarop we werken is sneller veranderd dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden en CorelDRAW Graphics Suite 2021 pakt deze behoefte voortvarend aan. In een tijd waarin het belangrijker dan ooit is om verbonden te blijven, stellen onze samenwerkingstools teams in staat om inspiratie en feedback in real-time te delen, ongeacht of ze zich nu aan de andere kant van de stad of van de wereld bevinden”, stelt Falsetto.

Nieuw

Een greep uit de vernieuwingen.

  • Dashboard: Het dashboard in CorelDRAW 2021 en CorelDRAW.app fungeert als een samenwerkingshub die alle ontwerpbestanden in de Cloud omvat. Door één klik kunnen voorbeelden worden weergegeven, zodat gebruikers de projectstatus, alle opmerkingen en het aantal teamleden kunnen bekijken.
  • Live commentaar: Reviewers en autoriseerders kunnen nu commentaar leveren op documenten en deze annoteren in CorelDRAW.app, waarbij de instant feedback in het werkbestand van de ontwerper wordt weergegeven in de CorelDRAW 2021 toepassing op hun Windows- of Mac-systeem. Dankzij het delen van aantekeningen en opmerkingen in real-time kunnen vertragingen worden vermeden en kan goedkeuring worden versneld.
  • Integratie in Microsoft Teams: Zakelijke klanten kunnen ontwerpbestanden bekijken en bewerken met behulp van CorelDRAW.app voor Teams. Gebruikers kunnen zich aanmelden met een zakelijke Microsoft 365-gebruikersaccount om nieuwe ontwerpen te maken en samen te werken aan de beoordeling van ontwerpen met teamleden.
  • Weergave van meerdere pagina’s: Bekijk, beheer en bewerk alle digitale assets in één weergave. Verplaats en kopieer voorwerpen over en tussen pagina’s, vergelijk ontwerpen naast elkaar en wijzig de volgorde van pagina’s zonder enige beperking, zodat u de juiste schikking krijgt.
  • Koppelvenster/controlevenster: Het ‘koppelvenster/controlevenster’ zet alle pagina’s in een ontwerp en heeft een nieuwe rasterweergave met miniaturen, waardoor het gemakkelijker wordt om pagina’s te beheren en sorteren. Navigeer door projecten, voeg pagina’s toe, verwijder deze of wijzig de naam ervan en schakel in één klik tussen weergavemodi.
  • Meerdere items tegelijk exporteren: Bespaar tijd met een scala aan flexibele opties voor het uitvoeren van pagina’s en voorwerpen en maak een aangepaste lijst met ontwerpelementen die in één klik zijn te exporteren. Exporteer dezelfde ontwerpelementen tegelijkertijd in een ander formaat, een andere resolutie of indeling. Exporteer pagina’s of voorwerpen naar meerdere indelingen, waaronder pdf.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis