Signnieuws

Martijn Tromp, eigenaar van Multicopy Diemen, is de nieuwe eigenaar van Multicopy The Communication Company Harderwijk. Hij neemt de zaak over van Peter Rotering, die met pensioen gaat.

Peter Rotering (links) en Martijn Tromp.

Ruim 25 jaar lang heeft Peter Rotering met hart en ziel gewerkt aan de opbouw van zijn vestiging Multicopy Harderwijk. Nu hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, vond hij het tijd om zijn bedrijf in vertrouwde handen over te dragen. Rotering: “Ik ken Martijn Tromp vanuit het Multicopy-netwerk, want hij heeft al een succesvolle Multicopy-vestiging in Diemen. Hij was op zoek naar uitbreiding en die kon ik hem met Multicopy Harderwijk bieden. Ik heb er bovendien alle vertrouwen in dat Martijn en zijn team Multicopy Harderwijk verder kunnen laten groeien. Met al hun ervaring en de speciale grootformaat printer waarmee zij ook koffers en veel andere materialen kunnen printen hebben zij mijn klanten in Harderwijk en omstreken heel veel toegevoegde waarde te bieden.”

Koffers printen

Ondernemer Martijn Tromp: “Wij hebben wij als enige in Europa een verhoogde UV-printer waarmee we onder meer koffers kunnen printen. Het printen van koffers heeft echt een enorme vlucht genomen. Nu is het wel wat rustiger op dat gebied omdat er niet gereisd wordt. Maar de vraag is enorm, dus als we straks weer mogen dan gaat het hier helemaal los.”

Volle toeren

De printer print door de coronacrisis nauwelijks koffers, maar draait nog steeds op volle toeren. Tromp “Je kunt het niet zo gek bedenken of we kunnen het produceren. Van uithangborden tot wijnkisten en van bokshandschoenen tot mokken en laptops. De inkt die we gebruiken is kras- en weerbestendig en kunnen we door lak nog eens een extra beschermlaag geven. Steeds weer worden we verrast door de vele mogelijkheden. Klanten vragen of we een bepaald item kunnen bedrukken en als we dat gaan onderzoeken dan blijkt gewoon dat dit geen enkel probleem is. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bedrukken van een urn of grafsteen? Het kan! Maar ik had het niet vooraf kunnen bedenken.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis