Signnieuws

Dataline Solutions heeft het Spaanse bedrijf Palmart overgenomen. Palmart is marktleider in Spanje en is net als Dataline ontwikkelaar en leverancier van ERP/MIS-software voor de print- en verpakkingsindustrie. Dataline verstevigt hiermee zijn leiderspositie in de Europese markt en zet onverminderd zijn Europese groei verder.

V.l.n.r. Francisco Pérez Ferrús – Director Dataline Soluciones, Dirk Deroo – CEO Dataline, Miguel Pérez Ferrando – Jefe operaciones Dataline Soluciones, Andy Willaert – COO Dataline.

Palmart is als softwarefirma al meer dan 25 jaar actief in de Spaanse en Zuid-Amerikaanse grafische industrie. Meer dan 200 bedrijven gebruiken dagelijks Palmart ERP-software, zowel bij commercial en grootformaat print als bij label- en verpakkingsfirma’s. Palmart is gevestigd in Valencia en telt 12 medewerkers.

Dataline in Spanje

Dataline heeft sinds 2016 al een stevige reputatie opgebouwd in de Spaanse grafische industrie en bedient er een portfolio van een 20-tal bedrijven. Dirk Deroo, CEO van Dataline, is verheugd met de overname: “De Spaanse grafische industrie is sinds enkele jaren een strategische groeimarkt met veel potentieel voor Dataline. Met een sterke partner als Palmart kunnen we nu een solide verankering garanderen en onze klanten lokaal beter bedienen. We voegen met deze investering niet alleen een waardevolle klantenportefeuille toe aan ons bedrijf, maar ook een team ervaren en gedreven specialisten.”

Europese groeistrategie

Dataline streeft een Europese groeistrategie na. De firma investeert in buitenlandse markten waar ruimte is voor de groei van innovatieve softwareoplossingen voor grafische productiebedrijven.

Palmart wordt onmiddellijk en integraal toegevoegd. Er zullen synergiën uitgewerkt worden in marketing, verkoop en support.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.