Signnieuws

Demonstraties (zoals die van de Astran QX-serie cilinder zeefdrukmachine), discussie en verhelderende talks vormen de hoofdmoot tijdens de netwerkdag van Esma (European Specialist Printing Manufacturers Association) op 20 september 2023 bij de Universiteit van Wuppertal.

Op de nertwerkdag van Esma zijn er demonstraties, onder andere van de Astran QX-serie cilinder zeefdrukmachine.

Demonstratie en rondleidingen

Er zijn die dag diverse demonstraties, waaronder die van SPS TechnoScreen met R2R-zeefdruk (op de Atma R2R) en de Astran QX-serie cilinder zeefdrukmachine, een nieuwe generatie servo-aangedreven cilinder zeefdrukmachines, voorzien van CCD-camera beeldregistratie. Liefhebbers krijgen rondleidingen door de printlabs van de universiteit, er is aandacht voor virtual en augmented reality voor de printindustrie, een combinatie van 3D- en 2D-printen en presentaties van kunstmatige intelligentie voor de modebranche.

Sprekers

Daarnaast zijn er twee keynote-presentaties. Daniel Bohn van de Faculteit Print- en Mediatechnologie spreekt over de nieuwe manier om talenten te verwerven en de samenwerking tussen de industrie en de academische wereld kan worden verbeterd. Philipp Hoelzl van het bedrijf Elantas verzorgt een lezing over geprinte draagbare elektronica voor medische toepassingen.

Samenwerking

De netwerkbijeenkomst is voor iedereen die betrokken is bij specialistisch drukwerk en voor zowel leden als niet-leden van Esma. Het evenement wordt georganiseeerd in samenwerking met de International Association of Research Organizations for the Information, Media and Graphic Arts Industries (IARIGAI), University of Wuppertal en SPS TechnoScreen. De netwerkdag valt samen met de 49e internationale conferentie over vooruitgang in print- en mediatechnologie die op 18 september van start gaat. Inschrijven voor de netwerkdag kan via de website van Esma.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.