Signnieuws

Kiosk Europe en Digital Signage Expo in Essen trokken eind mei 2852 bezoekers. De volgende editie in 2012 wordt op 12 en 13 juni gehouden. De beurs verhuist naar Berlijn.

Met 2852 bezoekers en 130 exposanten kijken Kiosk Europe en Digital Signage Expo terug op een geslaagd evenement. Met name de kwaliteit van de bezoekers wordt geroemd, met vertegenwoordigers van grote internationale bedrijven, waaronder retailmerken, luchthavens en banken. Er was ook een significante stijging van het aantal bezoekers van agentschappen, media-organisaties en system integrators.


Het transparante LCD-display van Samsung was een van de highlights van de beurs.

Kiosk Europe en Digital Signage Expo wordt in 2012 gehouden op 12 en 13 juni in The Station in Berlijn (Duitsland), ongeveer 500 meter ten zuiden van de Potsdamer Platz. Dit jaar was er al een grote schare internationale bezoekers, met name uit Nederland, Polen, Turkije, Rusland en het Verre Oosten. Met het verplaatsen van de beurs naar de (culturele) hoofdstad van Duitsland, verwachten de organisatoren nog meer buitenlandse bezoekers te trekken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.