Signnieuws

Domino Printing Sciences (Domino) heeft Thomas Guerriero aangesteld als group customer CSR-manager. Als lid van het nieuw opgezette CSR-team dat zich bezighoudt met corporate social responsibility (CSR) en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) gaat hij samenwerken met klanten om hun mvo-doelstellingen te identificeren en doelen te stellen voor het verminderen van productieafval en het verbeteren van hun milieuprestaties.

Thomas Guerriero gaat bij Domino Printing Sciences samenwerken met klanten om hun mvo-doelstellingen te identificeren en doelen te stellen voor het verminderen van productieafval en het verbeteren van hun milieuprestaties.

Milieu-impact verminderen

Over zijn nieuwe functie zegt Guerriero: “Ik vind het geweldig om onze klanten te begeleiden bij hun eigen duurzaamheidstraject. Wereldwijd voelen organisaties de druk om zich meer op mvo en duurzaamheid te richten. Hierin komen natuurlijk allerlei aspecten aan bod, zoals meer doen voor onze mensen en onze samenleving. We willen een zo groot mogelijke positieve impact hebben. Dit betekent ook dat we onze milieu-impact verminderen, onder andere door energie-efficiënter te worden, onze CO2-uitstoot te verkleinen en minder afval te produceren. Ondersteunende duurzaamheidsdoelen stellen en deze bereiken is niet eenvoudig, maar wel cruciaal in het huidige landschap. We zijn vastbesloten om deze weg in te slaan.”

Samenwerken met verkoopkanalen

Een belangrijk aspect van de nieuwe functie is de samenwerking met de verkoopkanalen van Domino. Zij zullen de nodige training en middelen krijgen om duurzame groeikansen voor Domino en zijn klanten te identificeren en verder te ontwikkelen. Guerriero wordt ook verantwoordelijk voor de voortgang van Domino’s EcoVadis en Sedex accreditatieplannen. Onlangs werd Jessica Büttner al aangesteld als group environmental impact manager.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.