Signnieuws

De Fedrigoni Group, een Italiaanse producent van papier en zelfklevende materialen, breidt het assortiment uit met Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack. Dat is een nieuwe zelfklevende folie die vanwege de eigenschappen bij uitstek geschikt is voor het wrappen van voertuigen.

Vanwege de eigenschappen is de nieuwe zelfklevende folie van Fedrigoni bij uitstek geschikt voor het wrappen van voertuigen.

Snel en eenvoudig

Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack is speciaal ontwikkeld voor het wrappen van bedrijfs- en privévoertuigen. Tijdens het aanbrengen, zorgt de goede vervormbaarheid ervoor dat de folie zich aanpast aan de niet vlakke delen van een auto, zoals spiegels of bumpers. De structuur van de lijmlaag, gecombineerd met de geringe hechting van de lijm, maakt het aanbrengen snel en eenvoudig. Eventuele vouwen of luchtbellen kunnen snel en eenvoudig worden verwijderd.

Twee soorten laminering

Het materiaal van Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack wordt gekenmerkt door duurzaamheid en vervormbaarheid. Het is mogelijk om twee verschillende soorten laminering te combineren, zowel mat als glanzend, om het voertuig verder te personaliseren en de print te beschermen tegen mechanische slijtage en UV-stralen. Fedrigoni schat de levensduur op maximaal 12 jaar.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.