Signnieuws

De inschrijving voor de internationale Fespa Awards sluit op 25 januari 2023. Wie uiterlijk vrijdag 6 januari inschrijft, krijgt 25 procent korting op de deelnameprijs.

De Fespa Awards bieden een mogelijkheid om jouw creativiteit op printgebied te delen met een groot publiek. Ook deze keer kan worden ingeschreven in de meerdere categorieën (18 specialisaties) onder andere gebaseerd op de gebruikte techniek, beprinte ondergrond en/of toepassingsmogelijkheden.

Prijzen

Per categorie is een prijs te winnen. Voorts zijn er nog de volgende extra prijzen: People’s Choiche  Award, Best in Show Award, Judges Award for Innovation, Judges Award for Sustainability.

Alle genomineerde projecten worden tentoongesteld tijdens de Fespa Global Print Expo die van 23 tot en met 26 mei 2023 plaatsvindt in Messe München in Duitsland.

25 procent korting

De deadline qua inschrijven 25 januari 2023, maar wie uiterlijk vrijdag 6 januari een project inschrijft, krijgt 25 procent korting op de kosten om deel te nemen. Gebruik hiervoor de promotiecode AWN2306 tijdens het afrekenen.

Alle informatie over de Fespa Award 2023 vind je hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.