Signnieuws

Four Pees, Benelux-distributeur van softwareoplossingen voor Caldera, kondigt CalderaRIP 14 aan. Er is een reeks nieuwe functies en verbeteringen aan de printmanagement- en workflowsoftware toegevoegd.

Deze laatste editie van Caldera RIP software richt zich sterk op het bieden van betere workflows en Hotfolders. Het resultaat voor gebruikers is een verhoogde productiecapaciteit en minimale downtime – de parallelisatie van Hotfolder queries betekent niet alleen een tijdsbesparing van 35 procent op PDF-workflows, maar ook tot 60 procent snellere TIFF-workflows voor industriële en textielprinters, aldus Four Pees. Dit betekent een aanzienlijke productiviteitswinst ten opzichte van eerdere versies.

CalderaCare-klanten

Bovendien bevat V14 een aantal functies die exclusief zijn voor CalderaCare-klanten. Hun bestandsgebaseerde workflows kunnen worden gekoppeld aan de RIP en aan PrimeCenter – Caldera’s nieuwe oplossing voor productieautomatisering – door het automatisch laden en verwerken van metadata, zoals het aantal kopieën van elke voorbereide lay-out.

Extra functies

Extra nieuwe functies zijn onder andere QuickConfig, dat de tijd die nodig is voor het beheren van configuraties vermindert door extra flexibiliteit te bieden bij het indienen van opdrachten vanaf de ImageBar. De nieuwste Adobe iteratie, APPE 5.5, is voorzien van een Fine Line Rendering algoritme voor scherpere lijnen en meer leesbare kleine tekst. V14 bevat ook functies die voorheen exclusief waren voor CalderaCare-gebruikers, zoals toegang tot Automated Double-sided Print&Cut, wat kan resulteren in een tijdsbesparing tot 90 procent in de ontwerpfase van het proces, en Nesting Content View, handig voor het lokaliseren van opdrachten die verborgen zijn in genestelde rollen.

Ondersteunt nieuwe drivers

Caldera V14 ondersteunt 42 nieuwe printdrivers en drie nieuwe roll cutter drivers, evenals updates voor macOS V11.0 Big Sur. CalderaCare-gebruikers profiteren verder van de Fotoba Automatic Slicing Positioning voor degenen die hebben geïnvesteerd in geautomatiseerd knippen. Bovendien is de patchdetectie voor de nieuwste X-Rite i1Pro3 en i1i03 spectrofotometer verbeterd.

De volgende video laat je kort kennismaken met de nieuwe versie:

Op de website van Four Pees is het alvast mogelijk om een volledig functionele proefversie te downloaden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.