Signnieuws

Eindelijk vond vorige week het langverwachte debuut van Integrated Systems Europe (ISE) in Barcelona plaats. Volgens de organisatie was het een groot succes. ISE keert terug naar de hoofdstad van Catalonië op 31 januari t/m/ 3 februari 2023.

ISE beleefde, na jaren RAI Amsterdam als thuisbasis te hebben gehad, haar debuut in de Fira de Barcelona aan de ​​Gran Vía.

Na veel improviseren en anticiperen arriveerde ISE, de beurs voor de AV en de industrie voor systeemintegratie (waaronder digital signage) eindelijk in stijl op de Fira de Barcelona aan de ​​Gran Vía. Volgens de organisatie trok het event in totaal 43.691 unieke bezoekers uit 151 landen, die in vier dagen tijd 90.372 bezoeken aan de beursvloer brachten.

Nieuwe maatstaf

Dit was, vanwege de coronapandemie, de eerste volledige ISE-show sinds februari 2020 toen ISE afscheid nam van RAI Amsterdam. Met 834 exposanten op 48.000 vierkante meter beursvloer in zes technologiezones, zette ISE 2022 een nieuwe maatstaf met een gemakkelijk te navigeren locatie en een groot aantal mogelijkheden om nieuwe oplossingen te verkennen en nieuwe business te stimuleren, aldus de organisatie.

ISE is de ontmoetingsplek voor de AV en industrie voor systeemintegratie.

De hoogtepunten van het evenement waren onder andere de zeven ISE-conferenties met meer dan 1.000 aanwezigen, twee keynote inleidingen van Refik Anadol en Alan Greenberg en twee verbluffende projectiemappingprojecten in de stad Barcelona.

Volgende editie

De volgende editie van ISE in Barcelona vind plaats van 31 januari tot en met 3 februari 2023.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.