Signnieuws

Sign- en printbedrijven die mooie voorbeelden van print willen laten zien, kunnen deze nog tot en met 25 januari 2023 insturen voor de Fespa Awards. Dus wacht niet te lang.

De shortlist van de inzendingen wordt – net als in 2019 – gepresenteerd op de Fespa 2023 in Messe München.

Tijdens deze Fespa Awards tonen printbedrijven en signmakers van over de hele wereld hun vaardigheden, talent, creativiteit en innovatie. Met hun ingezonden projecten dingen ze mee naar awards binnen hun categorie. Inschrijven kan in 18 verschillende categorieën. Alle inzendingen worden beoordeeld en op een shortlist gezet door een panel van experts.

Fespa München

De shortlist wordt bekendgemaakt op 13 maart en gepresenteerd op de Fespa Global Print Expo 2023 in Messe München (van 23 tot 26 mei 2023). Met deze presentatie hoopt Fespa beursbezoekers te inspireren met levendige en creatieve uitingen. De winnaars worden ook tijdens de vakbeurs bekendgemaakt, tijdens een prijsuitreiking op de beursvloer.

Meedoen

Deelnemers voor de Fespa Awards kunnen tot en met woensdag 25 januari 2023 hun werk insturen. Deelname kost voor leden 100 euro per inzending en 150 euro voor niet-leden. Jonge talenten (16-25 jaar) die willen inzenden voor de Young Stars categorie kunnen kosteloos meedoen. Wie inschrijft voor 31 december met de promotiecode AWN2306 krijgt tien procent korting op deelname.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.