Signnieuws

Een nieuwe tak aan de toch al imposante boom, de volgende stap naar een circulaire bedrijfsvoering en een ‘verborgen pareltje’. Er viel genoeg te beleven op deze eerste (van twee) open dag (29 september) voor relaties bij jubilaris TVE Group in St. Oedenrode. De opmaat naar het grote – met een jaar – uitgestelde jubileumfeest (41 jaar) op zaterdag 1 oktober.

Hennie van Osch bij het verborgen pareltje, de Dimenser S-printer voor CMYK-reliëfprint.

Pilot

Tijdens de rondleiding door het enorme bedrijfsgebouw van TVE vertelt Ard Kox, accountmanager TVE Reclameproducties, dat de TVE Group binnenkort een pilot start waarbij een klant de gebruikte textieldoeken op een centraal punt in Nederland verzamelt. “Wij halen die dan op en zorgen dat de doeken opnieuw worden gerecycled”, aldus Kox. “Een andere optie is dat we het nieuwe reclamemateriaal in een doosje opsturen en dat de klant dat doosje weer gebruikt om de oude campagne aan ons te retourneren. Maar hieraan zitten extra kosten verbonden, dus dat moet de klant wel willen.”

Dit moet weer een stap zijn richting een circulaire bedrijfsvoering, vertelt Kox. “Wij willen, zodra het financiële omslagpunt daar is, ook alleen nog de duurzame alternatieven aanbieden. Dus honderd procent pvc-vrij materiaal of gerecyclede materialen.”

Nieuwe tak

De TVE Group bestaat inmiddels uit elf satellietbedrijven, waaronder TVE Reclameproducties, Licht & Reclame, TVE Sport, Xieoe, Bergslot, Reclamespecialisten, Forty Five, Expocare, Guyiday en Van Doren Reclame. Daar zit sinds kort ook Goosch.Media bij, een samenwerking met videoproducent Stan Gordijn. “Wij willen drie doelgroepen bedienen. Eén daarvan vormt de bedrijven die wat meer op sociale media zichtbaar willen zijn door middel van korte filmpjes. Ons idee is die bedrijven te leren hoe ze hun eigen ‘verslaggevers’ kunnen inzetten voor het maken van de filmpjes. Die zetten ze dan in de cloud en wij verzorgen de montage.”

Daarnaast wil Goosch.Media inzetten op de broadcastmarkt, zoals het registreren van concerten en festivals. De derde doelgroep is de cinema, het realiseren van documentaires. Gordijn: “We gaan het vanaf nu langzaam in de markt zetten.”

Videoproducent Stan Gordijn wordt met Goosch.Media een nieuwe tak onder de TVE Group.

Reliëfprinten

Eigenaar Hennie van Osch ontvangt de gehele dag door de felicitaties voor het 40-jarige jubileum, een mijlpaal die vorig jaar al werd bereikt. Corona gooide toen roet in het eten, waardoor nu pas het feest is. Van Osch krijgt ook veel complimenten voor zijn ondernemersgeest. Zo is zijn TVE Group een van de eerste signbedrijven in Nederland die de Dimenser S-printer van Veika in huis heeft. Hiermee kan CMYK-reliëfprint worden gemaakt voor interieurdecoratie. Meer over deze machine en de plannen van TVE Group hiermee in Sign+ Magazine nummer 7 dat eind oktober verschijnt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.