Signnieuws

Multicopy Alkmaar en Heerhugowaard hebben een nieuwe eigenaar: Stefanie Kuin. Zij neemt de vestigingen over van Roland en Sharon Karsten en zit vol ideeën om de communicatie van haar klanten te versterken.

Stefanie Kuin heeft Multicopy Alkmaar en Heerhugowaard overgenomen van Roland en Sharon Karsten (achtergrond).

Kriebelen

Stefanie Kuin (28): “Ik kom uit een echte ondernemersfamilie en wist altijd al dat ik een ondernemer wilde worden. Ik heb verschillende leuke banen bij marketing-, communicatie- en evenementenorganisaties gehad, maar het bleef kriebelen. Heel veel bedrijven en branches vind ik leuk, maar ik was nooit overtuigd genoeg om de stap te zetten. Totdat ik bij Multicopy ging werken. Ik werk hier iedere dag met heel veel plezier en hoefde dan ook niet lang na te denken toen Roland en Sharon aan mij vroegen of ik hun vestigingen wilde overnemen.”

Ambitie

Roland Karsten: “We hebben de vestigingen vanaf de grond opgebouwd en met heel veel plezier voor onze klanten gewerkt, maar na al die jaren zijn we toe aan een nieuwe uitdaging. Stefanie werkte bij ons als ordermanager en ontwikkelde zich enorm. Ze is een echte duizendpoot en bleek bovendien de ambitie te hebben om zelf ondernemer te worden. Een kans die wij haar graag bieden.”

Opvallende binnen- en buitenreclame

Volgens Stefanie Kuin is communicatie essentieel voor bedrijven en organisaties, zowel online als offline. “We verrassen onze klanten daarom graag met slimme communicatieoplossingen”, zegt zij. “Niet alleen met mooi print- en drukwerk, maar ook met advies en creatie, online communicatie en opvallende binnen- en buitenreclame. We kunnen vaak veel meer dan er in eerste instantie wordt gedacht.”

Special Award Advies & Creatie

Onlangs hebben Multicopy Alkmaar en Heerhugowaard de Special Award Advies & Creatie gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens de 25e Conventie van Multicopy The Communication Company.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.