Signnieuws

Studenten van de opleiding Signmaker van Cibap vakschool voor vormgeving in Zwolle hebben het landmark #OPGEZWOLLE een tijdelijke metamorfose gegeven. Dit in het kader van PROTO.

Het landmark #OPGEZWOLLE wordt onder handen genomen door studenten van Cibap. (foto: Cibap Zwolle)

#OPGEZWOLLE is een reizend landmark dat door een burger- en ondernemersgroep in de stad Zwolle is ontwikkeld. Een ode aan 75 jaar vrijheid. Op 5 mei 2021 werd het onthuld in park de Wezenlanden en daarna kan het overal in Zwolle opduiken.

De letters van dit fysieke statement zijn de afgelopen periode door studenten van de opleiding Signmaker van Cibap met folie geheel getransformeerd  in stijl van PROTO. Het landmark zal te zien zijn op de route van de eindexpositie PROTO, waar de Cibap Graduates ook onderdeel van zijn.

PROTO Art & Design Expo

PROTO Art & Design Expo is het overkoepelende Art & Design event in de regio Zwolle. PROTO wil inwoners van Zwolle laten zien wat de toegevoegde waarde is van de Creatieve Industrie voor de stad in alle denkbare disciplines van art en design.

De exposities op locaties tonen werk van creatieve professionals en jong talent uit de Creatieve Industrie. De expositie vindt plaats van 24 juni tot en met 11 juli in de hoofdstad van Overijssel.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.