Signnieuws

Arlon lanceert een nieuwe carwrapfolie: Arlon Premium Colour Change. Een flexibele castfilm met Flite Technology voor snelle en eenvoudige installatie, uitstekende herpositionering en schone verwijderbaarheid. Spandex laat vrijdag 18 juni tijdens een livestream zien wat je allemaal met deze folie kunt doen.

Twintig kleuren

De Arlon Premium Colour Change is beschikbaar in twintig unieke kleuren en heeft een beschermfolie op de gloss kleuren. Volgens Spandex ‘met het hoogste glansniveau op de markt’. De nieuwe carwrapfolie is speciaal ontworpen voor installatie door één persoon; dankzij de Flite Technology – onzichtbare luchtkanalen – is de film makkelijk te herpositioneren en biedt het de monteur veel flexibiliteit voor snelle en eenvoudige installatie. Een ideale castfilm voor diepe gleuven, rondingen en uitsparingen, aldus Spandex.

Livestream

Signmakers kunnen vrijdag 18 juni kennismaken met de Arlon Premium Colour Change-serie tijdens een online livestream, georganiseerd door Spandex. Van 14.00 tot 17.00 uur gaan carwrappers aan de slag met dit product en zullen hun ervaringen met de kijkers delen. Daarnaast staan zij, en mensen van Spandex, klaar om vragen rondom dit product te beantwoorden.

Inschrijven voor het volgen van deze gratis livestream kan via deze link.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.