Signnieuws

Neschen zal zich op Fespa Berlijn volledig concentreren op haar grafische productportfolio en lamineermachines, met de nadruk op de nieuwste groene productoplossingen.

“De afgelopen jaren heeft Neschen gefocust op groene alternatieven.”

De afgelopen jaren heeft Neschen gefocust op de uitbreiding van het pvc-vrije assortiment met PP- en PET-producten en op papier gebaseerde oplossingen. “De marktvraag naar alternatieven voor producten op basis van pvc groeit. We hebben op alle vlakken pvc-vrije alternatieven in ons aanbod”, aldus CMO Erik Geutjes.

Hoogwaardige alternatieven

Erik Geutjes, CMO Neschen.

Op Fespa zal bij Neschen dan ook de nadruk liggen op de nieuwste groene productoplossingen. “Hiervoor hebben we een bijzonder presentatieconcept ontwikkeld waarin het duurzaam maken van onze producten zichtbaar en voelbaar wordt”, zegt Geutjes. “Het is belangrijk voor ons om te laten zien dat duurzaamheid niet hoeft te betekenen dat een product minder krachtig is. Integendeel, we communiceren hoe de print- en reclame-industrie de toestand van het milieu kan beïnvloeden dankzij hoogwaardige, op de natuur gebaseerde alternatieven zonder hun eigen normen te verlagen.”

‘The Forest’

Geïnspireerd door de natuur en de grondstoffen die nodig zijn voor de vervaardiging van duurzame Neschen-producten, verwelkomt het beursteam zijn bezoekers in bossferen. De beursstand ‘The Forest’ dient zowel als presentatie van de geselecteerde producten, informatie-hotspot en een wereld van beleving: een applicatie-expert laat zien hoe verschillende producten professioneel worden toegepast in een aparte demonstratieruimte.

Bezoekers kunnen ook de ColdLam 1650 laminator gebruiken om te zien hoe Neschen’s beschermende laminaten worden aangebracht op de bedrukbare media van het bedrijf. De standwanden zijn exclusief ontworpen met PVC-vrije verschillende Neschen bedrukbare media.

De groene easy dot- en easyStyle-films worden gepresenteerd, evenals duurzaam behang met hun toepassingsmogelijkheden.

Neschen – hal 3.2, stand C30

Aanmelden met korting
Fespa Global Print Expo en de European Sign Expo 2022 vinden plaats van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni in Messe Berlin. Lezers van Sign+ Magazine / Sign.NL die zich vóór 25 mei voor-registreren met code ESEH207 betalen 50 euro. Bij latere registratie en aan de kassa betaal je 80 euro. Registreer je hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.