Signnieuws

PPDS onthulde deze week op ISE de al eerder aangekondigde energiezuinige digital signage-serie met de ‘zero power’ Philips Tableaux-reeks. Een e-paper-oplossing met 60.000 kleuren. Oftewel: unplug and play.

De schermen kunnen 24/7 inhoud leveren, zonder een kilowatt stroom te gebruiken.

PPDS, exclusief leverancier van professionele Philips displays en oplossingen, noemt het zelf een baanbrekende ontwikkeling, deze reeks fullsize en fullcolour ‘zero power’ Philips Tableaux advanced colour ePaper (ACeP) signage displays. De schermen kunnen 24/7 inhoud leveren, zonder een kilowatt stroom te gebruiken. De displays vereisen alleen een verbinding met een elektriciteitsbron wanneer de inhoud wordt bijgewerkt en keren onmiddellijk terug naar nulvermogen na voltooiing.

Focus op duurzaamheid

De introductie van deze schermen is onderdeel van de focus van PPDS om ook in deze markt duurzame en milieuvriendelijkere oplossingen met een hoge impact te ontwikkelen. Met zijn e-paper display Philips Tableaux biedt PPDS een bijna stroomloze oplossing voor relatief statische digital signage-inhoud en is daarmee de eerste grote fabrikant die een e-paper-oplossing op de markt brengt die geschikt is voor digital signage-toepassingen. Mede door de mogelijkheid om 60.000 kleuren (inclusief blauw) weer te geven, waar conventionele e-papers zich beperkten tot vier kleuren.

Meerdere varianten

Philips Tableaux-displays zijn verkrijgbaar in 25 inch (16:9) en 28 inch (32:9) stretched varianten bij de lancering en zijn een energiebesparende oplossing voor bedrijven die hun op papier gebaseerde signing willen digitaliseren met berichten zoals openingstijden van winkels, dienstregelingen en menu’s, of promoties en aanbiedingen, of voor diegenen die hun huidige digitale modellen willen verwisselen met kleurrijke, energievrije en eenvoudig te updaten Android SoC-schermen. In de komende maanden zullen nog meer schermformaten worden toegevoegd.

Updates van de inhoud kunnen handmatig of volledig op afstand worden beheerd met behulp van de displaybeheerplatforms van PPDS. De Philips Tableaux Series zal binnenkort ook compatibel zijn met het PPDS Wave cloudgebaseerde fleetmanagementplatform, dat exclusief is ontwikkeld voor professionele Philips-beeldschermen.

“Er zijn heel veel gevallen waarin narrowcasting wordt gebruikt om alleen stilstaande beelden weer te geven, die slechts één keer per dag veranderen, en soms zelfs minder.”

Gamechanger

Martijn van der Woude, VP Global Marketing and Business Development bij PPDS: “Er zijn heel veel gevallen waarin narrowcasting wordt gebruikt om alleen stilstaande beelden weer te geven, die slechts één keer per dag veranderen, en soms zelfs minder. Hiervoor heb je geen oplossing nodig die een verversingssnelheid biedt van bijvoorbeeld 60fps, of een technologie die de mogelijkheden die nodig zijn om de gewenste impact te bereiken ver overstijgt. Met de Philips Tableaux Series van PPDS kunnen bedrijven hun doelen en ambities bereiken tegen een fractie van de kosten, wat onmiddellijke besparingen oplevert voor zichzelf en voor het milieu.”

Volgens PPDS is er in de markt grote belangstelling voor deze oplossing. Van der Woude: “We zijn al overweldigd door de belangstelling van onze Tableaux-displays voorafgaand aan ISE 2023. Dit scherm is een gamechanger voor onze klanten en de bredere AV-industrie.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.