Signnieuws

Panasonic Connect Europe heeft deze week op ISE 2023 verschillende nieuwe oplossingen aangekondigd, waaronder 4K lcd-schermen voor heldere lichtomstandigheden.

De nieuwe displays zijn geschikt voor heldere lichtomstandigheden, zoals in winkels en openbare ruimtes.

De SQ2H-serie, de nieuwste reeks 4K UHD lcd-schermen, is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige, professionele zakelijke displays voor heldere lichtomstandigheden. Deze displays zullen verkrijgbaar zijn in zeven schermformaten, van 43 tot 98 inch. Ze zijn onder meer geschikt voor narrowcasting in winkel- en openbare ruimtes.

Beeldkwaliteit en zichtbaarheid

Het 4K-paneel met hoge resolutie (3840 x 2160 pixels), met vier keer meer pixels dan Full HD, levert volgens Panasonic realistische en gedetailleerde beelden met een hoge helderheid van 700 cd/m2 die opvallen in heldere omgevingen. Een anti-glaze haze behandeling van 25 procent vermindert de reflectie van omgevingslicht en verbetert de zichtbaarheid in alle omgevingen.

Divers gebruik

De displays kunnen zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt en zijn beschikbaar in diverse formaten. De mogelijkheid om de displays 20 graden naar voren en naar achteren te kantelen, maakt ze geschikt voor installatie op verschillende plaatsen. En met een constante werking van 24/7 bieden ze gemoedsrust bij het langdurig afspelen van content.

De SQ2H-serie is standaard uitgerust met een Intel Smart Display Module specifiek slot voor een breed scala aan toepassingen, zoals digital signage, video-uitzendingen, gebruik van een ingebouwde PC, inputkaarten of een draadloos presentatiesysteem.

De schermen zijn beschikbaar vanaf december 2023.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.