Signnieuws

Op slechts 15 minuten van Amsterdam Airport Schiphol opent PPDS een Master Showroom. Op 2.000 vierkante meter worden de mogelijkheden met Philips Professional Displays voor klanten ontsloten.

PPDS opent een Master Showroom van 2.000 vierkante meter in Amsterdam.

De nieuwe, ultramoderne Master Showroom van twee verdiepingen bedient de hele EMEA-regio en is verbonden met het netwerk van PPDS Studios en Demo Points van het bedrijf. Het brengt de teams, partners en klanten van het bedrijf samen en toont een volledig pakket Philips Professional Displays en softwareoplossingen in een zeer energiezuinige omgeving.

Energie-efficiënte oplossingen

Onlangs zijn door het Europees Parlement nieuwe strengere regels ingevoerd om het energieverbruik in gebouwen, waaronder werkplekken, scholen en andere openbare gebouwen, terug te dringen. PPDS ondersteunt klanten bij het bereiken van hun doelstellingen door middel van een steeds groter wordend portfolio van energie-efficiënte oplossingen, allemaal aanwezig in de Master Showroom. Bijvoorbeeld het baanbrekende en meermaals bekroonde ‘zero power’ 25-inch Philips Tableaux Advanced Color ePaper (ACeP)-scherm, evenals de gloednieuwe 32-inch Philips Tableaux 5150 met E Ink’s Spectra 6-technologie, die in november daar voor het eerst wordt onthuld.

Digitale bijenkorf

De Master Showroom is een digitale bijenkorf waar inspiratie, innovatie en co-creatie hand in hand gaan. Het beschikt over twee speciale bedrijfs- en horecakantoren van 80 vierkante meter, vijf supergrote dvLED-schermen en meer dan dertig digital signage, interactieve displays en zakelijke tv-modellen – in verschillende vormfactoren en pixelafstanden – verdeeld over de twee verdiepingen.

Spectaculair decor

Op de begane grond, met een plafond van 8,5 meter hoog, worden bezoekers begroet met een gigantische Philips LED 7000-serie van 3 x 6 meter, die een spectaculair decor vormt voor het hele pand. Onder de schittering van de zeer heldere panelen van de 7000-serie is een reeks oplossingen gepositioneerd voor detailhandel, onderwijs, horeca, eten en drinken, transport en openbare locaties. Deze omvatten de Philips Signage D-Line- en P-Line-displays, Philips Interactive T-Line- en E-Line-displays en het energiezuinige Philips Tableaux ePaper-display. De vergaderruimte omvat de Philips Collaboration C-Line Series, samen met een Philips Business TV B-line, en een reeks 10” Philips Interactive T-Line multi-touch displays.

Hotelkamer

Boven is een hotelkamer ingericht om alle voordelen en mogelijkheden te laten zien die beschikbaar zijn met PPDS’ aanbod aan hospitality-oplossingen, waaronder de unieke en marktleidende Philips MediaSuite TV-serie met Chromecast ingebouwd™ en Netflix-ready. De mezzanine is voorzien van twee FHD Philips 6000 dvLED-schermen, 110” (1,2 pp) en 137” (1,5 pp). En om de samenwerking van PPDS met Oracle Red Bull Racing, dat Philips Professional Displays als de exclusieve leverancier van digitale displays ziet, te onderstrepen, is er ook een Red Bull Racing F1-rijsimulator geïnstalleerd.

Volledig verbonden

Aalle Android SoC-displays binnen de Showroom worden verbonden met het PPDS Wave-ecosysteem, waarmee de geavanceerde apparaatbeheer- en besturingsmogelijkheden op afstand voor Philips Professional Displays op een lokale locatie worden gedemonstreerd.

Martijn van der Woude, VP Global Marketing en Business Development bij PPDS: “Deze Master Showroom, samen met ons netwerk van PPDS Studios, biedt ons een perfecte ruimte voor het hosten van team- en partnerevenementen, waarbij zaken en plezier worden gecombineerd op een hightech, hoogwaardige, handige locatie. Ik kan niet wachten om bezoekers te verwelkomen in onze nieuwe Master Showroom in Amsterdam.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.