Signnieuws

Ze waren nog tot in de late uurtjes bezig om alles voor de eerste beursdag klaar te krijgen, maar het resultaat mag er zijn. Printing Wonderland van Probo maakt indruk.

Op de Next Level van Evenementenhal Gorinchem kunnen printprofessionals de laatste innovaties, oplossingen en trends op het gebied van print ontdekken in een bijzonder decor. Printing Wonderland is een 400 vierkante meter grote print-experience op de Sign & Print Expo die deze week tot en met 24 maart in Gorinchem wordt gehouden.

Inhaker-systeem

De exeprience is compleet opgebouwd met het multifunctionele Inhakersysteem. Cees Bolijn (signmaker uit Bruinisse en geestelijk vader van De Inhaker) en Kor Schokker (Schokker Produkties uit Jonkersland) waren nog tot kort voor de opening bezig met de finishing touch, maar uiteindelijk is het een echte experience geworden: een leerzame ontdekkingstocht, die af en toe ook een glimlach of verwondering oproept.

‘Wunderbar’

Deze ontdekkingstocht eindigt in de ‘Wunderbar’ waar een drankje kan worden genuttigd met uitzicht op de Sign & Print beursvloer. Na de beurs verhuizen de gecreëerde ruimtes naar Dokkum waar ze worden geïntegreerd in de showroom van Probo.

Lees ook:
Drukte in ‘The Wrap Zone’ op vakbeurs
Gezellige openingsdag Sign & Print Expo

Sign & Print Expo in Gorinchem is nog te bezoeken tot en met donderdag 24 maart. De beurs is woensdag en donderdag geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Wil je de beurs bezoeken? Registreer je dan via deze link voor toegang tot Sign & Print Expo 2022 (gebruik code 9510) en kom ook even langs op onze stand A126 voor een praatje of het nieuwste nummer van Sign+ Magazine.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.