Signnieuws

De registratie van Het Congres – Challenge Accepted! is geopend. Op 20 oktober in Mechelen een namiddag vol netwerken, lekker eten en drinken, maar vooral veel goede content en dito sprekers, aldus VIGC.

Op 20 oktober 2022 strijkt het jaarlijkse Congres neer bij Lamot in Mechelen. Het achtste Congres van het VIGC beperkt zich dit jaar niet tot één thema. De reden is volgens de organisatie eenvoudig. Er valt gewoon te veel te vertellen over de verschillende uitdagingen binnen de grafische sector. Daarom worden binnen de krijtlijnen van Het Congres 2022 drie relevante thema’s belicht:

  • Klantgerichtheid
  • The war on talent
  • Economic outlook 2023

Om voldoende tempo in het programma te houden en zoveel mogelijk inzichten met iedereen te kunnen delen, zal eerst een professionele spreker het thema benaderen waarna een panelgesprek volgt met vier industrie-experts over datzelfde thema. Uiteraard wordt het geheel begeleid door een ervaren moderator.

De sessies worden in stijl afgesloten door een combinatie van inhoud, humor en interactie, belooft de organisatie. Waarna, volgens traditie, wordt overgaan tot een smakelijke netwerkreceptie met walking diner.

Klik hier voor het volledige programma, de sprekers en om in te schrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.