Signnieuws

De Twins – twee digitale reclamemasten langs de A4 bij Schiphol – zijn per direct aangesloten bij de ‘Programmatic buying’-platforms van Hillenaar Outdoor.

‘De Hillenaar-Twins’ bij Schiphol.

‘Programmatic buying’ is relatief nieuw in de out-of-home-markt en sterk in opkomst. Adverteerders kunnen – veelal via mediabureaus – de inkoop van digitale buitenreclame volledig automatiseren. In het systeem wordt vraag en aanbod met elkaar verbonden op basis van criteria als doelgroep, beoogd tijdstip, budget en weersomstandigheden. Meerdere exploitanten zijn inmiddels op dit systeem aangesloten.

Efficiënt

Alle andere digitale media van Hillenaar Outdoor waren al eerder voor deze vorm van inkoop beschikbaar. “Het is een zeer efficiënte manier om campagnes op te zetten”, vertelt directeur Jeroen Hillenaar. “Adverteerders kunnen heel gericht definiëren welke doelgroep ze op welk moment willen bereiken. Deze criteria worden vervolgens volledig automatisch toegepast.”

Enthousiast

“Ik ben enthousiast over deze manier van werken”, zegt Hillenaar. ‘Ons hele netwerk was al beschikbaar voor ‘Programmatic buying’. Alleen de Twins ontbraken nog.” Daarin komt nu verandering. De twee betreffende Digitale Reclamemasten kunnen vanaf nu ook op deze manier worden ingekocht. “Dat is belangrijk voor ons”, onderstreept Hillenaar. “De Twins vormen een paradepaardje in ons portfolio met een enorm bereik. Ze zijn innovatief qua karakter en daar hoort ook ‘Programmatic buying’ bij”, vervolgt hij. “Het sluit aan bij ons streven om adverteerders zo goed mogelijk van dienst te zijn waar het gaat om impact. Uitingen zijn via dit systeem alleen zichtbaar als aan alle opgegeven voorwaarden wordt voldaan. Het is daarmee de ultieme vorm van maatwerk.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis