Signnieuws

De registratie voor ISE 2023 als bezoeker staat open. Deze toonaangevende AV- en systeemintegratiebeurs, onder andere op het gebied van digital signage, vindt van 31 januari tot en met 3 februari 2023 plaats in Barcelona.

Integrated Systems Europe (ISE) 2023 wordt wederom in de Fira Barcelona Gran Via gehouden.

Vorig jaar werd Integrated Systems Europe (ISE), die voorheen altijd in RAI Amsterdam plaatsvond, voor het eerst succesvol live gehouden in de Fira Barcelona Gran Via. Ook deze editie in 2023 zal een lanceerplatform zijn voor een schat aan nieuwe technologie, inclusief een conferentieprogramma met verschillende keynote-sessies.

Medio oktober was voor ISE 2023 al meer dan 52.000 vierkante meter ruimte gereserveerd en dit betekent zeker 30 procent meer exposantenruimte dan in 2022. Meer dan 700 bedrijven hadden zich op dat moment ook al ingeschreven als exposant. Klik hier voor meer informatie.

‘We kunnen niet wachten’

Mike Blackman, Integrated Systems Events Managing Director: “We kunnen niet wachten om terug te keren naar Barcelona met ISE 2023. De show van dit jaar overtrof de verwachtingen en we kijken uit naar een groter en nog beter evenement op de Fira Barcelona Gran Via in Januari 2023. We hebben al een geweldige beursvloer vol met toonaangevende merken en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat ISE opnieuw de verwachtingen overtreft.”

Digital Signage & DooH zijn in hal 6 te vinden.

Zes technologiezones

Om het navigeren op de beursvloer gemakkelijker te maken, zijn exposities verdeeld over zes technologiezones:

  • Unified Communications & Education Technology (hal 2)
  • Residential & Smart Building (hal 2)
  • Multi Technology (hal 3 & 5)
  • Audio (hal 7) en Audio Demo Suites (hal 8.0)
  • Digital Signage & DooH (hal 6)
  • Lighting & Staging (hal 7)

Conferentieprogramma

Het populaire ISE Conference Program keert in 2023 terug in een nieuw onderkomen. Het zal worden gehouden in de moderne, speciaal gebouwde vergaderruimten in de CC4- en CC5-gebieden op de bovenste verdieping van de Fira Gran Via. Voor een actueel overzicht, klik hier.

Accommodatieservice

Bezoekers van de show kunnen snel en gemakkelijk hotels boeken, aangezien ISE opnieuw een samenwerking aangaat met reisspecialist bnetwork om een ​​breed scala aan keuzes voor accommodatie in Barcelona te bieden.

Bezoek de website https://isehotels.bnetwork.com/ en zoekopties op prijs, afstand tot locatie, reizigersbeoordeling etc.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.